De nieuwe piramide arbitrage: wat vind jij ervan?

Hoe denk jij over de nieuwe piramide arbitrage?

Afgelopen week ontving elke amateurscheidsrechter in Nederland van de KNVB bericht over de nieuwe arbitrage-piramide die vanaf het seizoen 2016-2017 van kracht zal zijn. Er zullen meer scheidsrechtersgroepen worden geformeerd en de wedstrijdpakketten per groep zullen dan ook worden aangepast. Deze aanpassing is noodzakelijk door de komst van de landelijke divisie, een competitie die tussen de eerste divisie en de topklasse in komt te staan.

De COVS kan zich in grote lijnen vinden in de keuzes die de KNVB heeft gemaakt, maar er zitten ook pijnpunten in de nieuwe piramide. Daarom zijn we erg geïnteresseerd in jouw mening (positief, negatief, dan wel neutraal) over de piramide.

Laat je mening over de piramide arbitrage horen!

Geef je reactie door op dit artikel te reageren. Dat kan door hieronder te klikken op ‘reactie toevoegen’. Ook kun je jouw mening via Facebook bij ons kwijt. Wij vragen je om de groep waarin je op dit moment fluit ook te vermelden in je reactie, het kan goed zijn dat scheidsrechters uit de ene groep positiever zijn dan scheidsrechters uit een andere groep en dat willen we graag weten.

Met de KNVB hebben we afgesproken dat we een samenvatting van de reacties doorsturen en met de KNVB bespreken. Zorg dat jouw mening daarin ook wordt meegenomen!

COVS: de stem van de amateurscheidsrechter

Doelgroepen: