S.E.O.

1 december pubquiz

Op donderdag 1 december wordt er in ons clubgebouw een PUBQUIZ georganiseerd.


Deze avond zal er in teams worden gespeeld en deze komen door middel van loting tot stand.Er worden zes rondes gespeeld met vragen over o.a. sport, geschiedenis en aardrijkskunde.Ook de algemene vragen en de muziekronde ontbreken natuurlijk niet.


Om deel te nemen is opgeven verplicht en dit kan via het digitale formulier: https://bit.ly/seo-activiteit

De avond begint om 20.15 uur en zal rond 22.30 uur afgelopen zijn.Deelnamegeld bedraagt €3,00 p.p. en kan op de activiteitenavond worden voldaan.

Nederland-Ecuador bij de SEO

De kantine is vrijdag vanaf 16.30 uur geopend. 

Natuurlijk zal er ook wat te eten zijn in Ecuadoriaanse stijl.

En we gaan wat leuks doen in de rust.

SEO-kledinglijn

Zoals je wellicht al eens hebt gehoord zijn het bestuur en Roderick Klaver (Klaver Sport) de laatste tijd bezig geweest met het realiseren van een kledinglijn van de SEO. En met trots kunnen wij je dan ook vertellen dat deze klaar is!Vanaf vandaag (donderdag 17 november) is de SEO-kledinglijn te bewonderen in de kantine zodat je deze kuntn bekijken, de stof kan voelen en kan aanzien. Op donderdag 24 november nodigen wij je graag uit om na de training een presentatie over de kleding bij te wonen. Hierbij is ook de gelegenheid om de kleding te passen om je maten te bepalen.

Verkiezing Scheidsrechter van het Jaar

Dit is de tweede tussenstand van de Scheidsrechter van het Jaar Awards. Alleen scheidsrechters met minimaal 1 bevestigde stem zijn vermeld. Deze tussenstand is gerealiseerd op 7 november 2022. De tussenstand per provincie wordt bepaald op basis van het aantal bevestigde stemmen. Uit de provinciewinnaars van iedere categorie kiest de Vakjury de landelijke winnaar.

De volgende tussenstand verschijnt op 14 november 2022. Stemmen kan tot en met 23 november 2022 op www.scheidsrechtervanhetjaar.nl

1Erik ter Brake – Dvc – Dedemsvaart – Gediplomeerd2Tomasz Jasinski – vv Heino – Heino – Gediplomeerd3Dennis Reuvers – Bon boys – Haaksbergen – Gediplomeerd4Gerrit ter Heegde – v.v. Buurse – Haaksbergen – Gediplomeerd5Youp Geven – KNVB – Steenwijk – Gediplomeerd6Sam holterman – Rood zwart delden – Delden – Gediplomeerd7Jan de Vries – Avanti Wilskracht – Enschede – Gediplomeerd

Kaartavond SEO

Dinsdag 8 november is er weer een kaartavond bij de SEO. Aanvang 20.30 uur.

Donderdag SEO-herfstbingo

Op donderdag 3 november is het weer tijd voor de Herfstbingo van de SEO.

De bingo in ons clubgebouw begint om 20.15 uur en is voor leden en donateurs van de SEO. Uiteraard is de “aanhang” ook van harte welkom. Er zijn 10 rondes met 20 leuke prijzen.

1 kaart kost 3 euro. Voor 5 euro heb je 2 kaarten.

Aansluitend wordt er ook nog een verloting gehouden. De loten kosten € 0,50 per stuk.