Walcheren

Spelregelvraag

Spelregelvraag Wacht even tot de quiz geladen is.
Als de quiz niet laadt, probeer dan de browser nogmaals te laden. Let er op, deze pagina gebruikt javascript. De browser moet javascript ondersteunen. Als de quiz niet laadt, klik hier om opnieuw te proberen. Vraag 1Na een hoekschop komt de bal bij een groep spelers ter hoogte van de strafschopstip, een verdediger slaat nu met zijn hand de bal, maar op datzelfde moment werd deze verdediger in zijn rug geduwd door een aanvaller. De scheidsrechter onderbreekt het spel, maar wat moet hij nu beslissen?AHij geeft de verdediger een waarschuwing en laat hervatten met een strafschop, omdat de handsbal qua sanctie (de waarschuwing) de ernstigste overtreding is.BHij laat hervatten met een strafschop omdat de strafschop qua spelhervatting ernstiger is dan een directe vrije schop.CHij laat hervatten met een directe vrije schop voor de verdediger omdat duwen een fysiek ernstigere overtreding is dan een handsbal.DHij laat hervatten met een strafschop omdat de overtreding van de verdediger qua tactische gevolgen ernstiger is dan het duwen door de aanvaller. Er is nog 1 vraag te beantwoorden. Terug Grijze blokken zijn reeds beantwoord. 1 Terug U bent klaar met vragen vraag Uw score is Juist Fout deels juist De quiz is nog niet afgerond. Als u nu deze pagina verlaat, wordt uw score niet bewaard. Correct Answer You Selected Not Attempted Final Score on Quiz Attempted Questions Correct Attempted Questions Wrong Questions Not Attempted Total Questions on Quiz Question Details Results Date Score Tip Time allowed minutes seconds Time used Answer Choice(s) Selected Question Text Alle vragen beantwoordMeer oefenen!Probeer het nog een keer!Dat is niet slecht!Goed gedaan!Perfect!

 

Stel je de wekelijkse spelregelvraag op prijs en wil je jouw waardering laten blijken?
Trakteer de samensteller op een bakje koffie; hij is je zeer dankbaar!
Voor dit formulier is JavaScript nodig; activeer dit in de browser. Koffie:€ 1,5 Espresso€ 2 dubbele espresso€ 2,5 koffie€ 3 Cappuccino€ 3,5 Latte Machiatto Naam gulle gever: (niet verplicht): Eventuele opmerking: (niet verplicht): Bedrag € - Trakteren

Spelregelvraag

Spelregelvraag Wacht even tot de quiz geladen is.
Als de quiz niet laadt, probeer dan de browser nogmaals te laden. Let er op, deze pagina gebruikt javascript. De browser moet javascript ondersteunen. Als de quiz niet laadt, klik hier om opnieuw te proberen. Vraag 1Tijdens de wedstrijd trekt een verdediger zich achter zijn eigen doellijn terug om een tegenstander buitenspel te zetten. Wat moet de scheidsrechter beslissen? Geef zowel de disciplinaire straf (A, B of C) als de spelhervatting (D, E of F).AGeen kaartBGele kaartCRode kaartDDoorspelenEIndirecte vrije schopFScheidsrechtersbalVraag 1  Gele kaart en doorspelen. Er is nog 1 vraag te beantwoorden. Terug Grijze blokken zijn reeds beantwoord. 1 Terug U bent klaar met vragen vraag Uw score is Juist Fout deels juist De quiz is nog niet afgerond. Als u nu deze pagina verlaat, wordt uw score niet bewaard. Correct Answer You Selected Not Attempted Final Score on Quiz Attempted Questions Correct Attempted Questions Wrong Questions Not Attempted Total Questions on Quiz Question Details Results Date Score Tip Time allowed minutes seconds Time used Answer Choice(s) Selected Question Text Alle vragen beantwoordMeer oefenen!Probeer het nog een keer!Dat is niet slecht!Goed gedaan!Perfect!

Spelregelvraag

Spelregelvraag Wacht even tot de quiz geladen is.
Als de quiz niet laadt, probeer dan de browser nogmaals te laden. Let er op, deze pagina gebruikt javascript. De browser moet javascript ondersteunen. Als de quiz niet laadt, klik hier om opnieuw te proberen. Vraag 1Een aanvaller bevindt zich in een buitenspelpositie, als hij:Azich dichter bij de doellijn bevindt van de tegenpartij dan zowel de bal als de voorlaatste tegenstander met enig deel van zijn hoofd, lichaam, voeten of armenBzich met enig deel van zijn hoofd of lichaam op de helft van de tegenpartij bevindt of op de middenlijnCzich op gelijke hoogte bevindt met de twee laatste verdedigersDzich dichter bij de doellijn bevindt van de tegenpartij dan zowel de bal als de voorlaatste tegenstander met enig deel van het hoofd, lichaam of voetenVraag 1  Het juiste antwoord is D. Armen zijn niet bepalend voor de buitenspelbepaling. Er is nog 1 vraag te beantwoorden. Terug Grijze blokken zijn reeds beantwoord. 1 Terug U bent klaar met vragen vraag Uw score is Juist Fout deels juist De quiz is nog niet afgerond. Als u nu deze pagina verlaat, wordt uw score niet bewaard. Correct Answer You Selected Not Attempted Final Score on Quiz Attempted Questions Correct Attempted Questions Wrong Questions Not Attempted Total Questions on Quiz Question Details Results Date Score Tip Time allowed minutes seconds Time used Answer Choice(s) Selected Question Text Alle vragen beantwoordMeer oefenen!Probeer het nog een keer!Dat is niet slecht!Goed gedaan!Perfect!

Spelregelvraag

Spelregelvraag Wacht even tot de quiz geladen is.
Als de quiz niet laadt, probeer dan de browser nogmaals te laden. Let er op, deze pagina gebruikt javascript. De browser moet javascript ondersteunen. Als de quiz niet laadt, klik hier om opnieuw te proberen. Vraag 1Welk team mag na rust de aftrap nemen?AHet team dat de toss heeft gewonnenBHet team dat de toss heeft verlorenCHet team dat na de toss heeft bepaald welk doel werd verdedigdVraag 1  Het juiste antwoord is C. Regel 8.1 De Aftrap: het team dat bepaalde welk doel in de eerste helft werd verdedigd, neemt de aftrap van de tweede helft Er is nog 1 vraag te beantwoorden. Terug Grijze blokken zijn reeds beantwoord. 1 Terug U bent klaar met vragen vraag Uw score is Juist Fout deels juist De quiz is nog niet afgerond. Als u nu deze pagina verlaat, wordt uw score niet bewaard. Correct Answer You Selected Not Attempted Final Score on Quiz Attempted Questions Correct Attempted Questions Wrong Questions Not Attempted Total Questions on Quiz Question Details Results Date Score Tip Time allowed minutes seconds Time used Answer Choice(s) Selected Question Text Alle vragen beantwoordMeer oefenen!Probeer het nog een keer!Dat is niet slecht!Goed gedaan!Perfect!