KNVB - scheidsrechters

KNVB Aftrapbijeenkomsten 2020

Ieder seizoen organiseert de KNVB regionale aftrapbijeenkomsten voor bestuurders, wedstrijdsecretarissen, scheidsrechterscoördinator en hoofden opleiding/jeugdcoördinatoren van zowel veld- als zaalvoetbalverenigingen. Deze bijeenkomsten zijn voor zowel de vrijwilligers die recent gestart zijn, en voor de vrijwilligers die zich al geruime tijd inzetten voor hun club. Gezamenlijk zorgen al die vrijwilligers ervoor dat iedere week en weekend duizenden jongens en meiden, mannen en vrouwen, genieten van onze mooie sport.

Geen SO I en SO II opleidingen in seizoen 2020/’21

In het seizoen 2020/’21 worden er voor officials geen SO I en SO II opleidingen georganiseerd. De reden hiervoor is dat er door het uitblijven van promotie/degradatie dit seizoen te weinig nieuwe aanwas is voor deze twee opleidingen.

Trainingsschema's scheidsrechters juli

Vanaf 1 juli mag er weer gevoetbald worden, wat betekent dat er binnenkort ook weer oefenwedstrijden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen gaan plaatsvinden. Je lichaam zal moeten wennen aan het fluiten/vlaggen van een wedstrijd. Het is daarom belangrijk tijdig te beginnen met het uitvoeren van goede looptrainingen. In het trainingsschema voor juli is hier voldoende aandacht voor.

‘Team’ Kuipers en ‘Team’ Makkelie fluiten halve finales Griekse beker

Björn Kuipers en Danny Makkelie zijn door de Griekse voetbalbond gevraagd om de halve finales van de Griekse beker te fluiten. Het gaat om de returnwedstrijden van Aris Saloniki – AEK Athene (‘Team Makkelie’) en Olympiakos Piraeus – PAOK Saloniki (‘Team Kuipers’) die beide 24 juni op het programma staan.