KNVB - scheidsrechters

Zaalarbiters El Jilali en Van Dijke in actie in EK-kwalificatie

Ibrahim El Jilali en Jochem van Dijke zijn door UEFA aangewezen als scheidsrechters in de eerste kwalificatieronde voor het EK zaalvoetbal in 2022. Beide arbiters fluiten een aantal duels in deze kwalificatieronde die van 29 januari tot en met 1 februari wordt gehouden.

Van de Graaf leidt degradatiekraker in Waalwijk

Haakt RKC Waalwijk weer aan in de strijd om lijfsbehoud? Of slaat VVV-Venlo een aanzienlijk gat ten opzichte van de hekkensluiter? Zaterdagavond staat in Waalwijk een belangrijk duel in de degratiestrijd op het programma: RKC Waalwijk versus VVV-Venlo. Met scheidsrechter Edwin van de Graaf als leidsman.

ARAG KNVB VAR Moment van de Week: VAR ziet penalty voor FC Utrecht

Een vermeende handsbal? Mogelijke rode kaart? Wel of geen terechte goal? In de control room van het ARAG KNVB Replay Center kijken altijd twee extra paar ogen mee met de wedstrijd: de Video Assistent Referee (VAR) en zijn assistent (AVAR). Wekelijks blikken we terug met de unieke beelden en geluid in het ARAG KNVB VAR moment. Met deze week: een penalty voor FC Utrecht.

Lindhout naar Amsterdam voor Ajax - Sparta

Met Allard Lindhout als scheidsrechter begint Ajax zondag in eigen huis aan de tweede helft van het Eredivisieseizoen. Na een winterstop van vier weken neemt de koploper het om 14.30 uur op tegen Sparta Rotterdam.

Björn Kuipers reikt eigen tossmunt uit aan clubarbiters

Dertig scheidsrechters uit het amateurvoetbal hebben zaterdag tijdens het ARAG KNVB Fair Play event uit handen van toparbiter Björn Kuipers een replica van zijn zilveren munt ontvangen. Daarmee wordt waardering en dankbaarheid uitgesproken voor hun onmisbare rol in het amateurvoetbal.

Kamphuis en Lindhout ontvangen eerste FIFA-badge

Scheidsrechters Jochem Kamphuis en Allard Lindhout en assistent-scheidsrechter Rogier Honig hebben woensdag op een speciale gala-avond uit handen van coördinator scheidsrechterszaken Dick van Egmond hun eerste FIFA-badge ontvangen. Dat betekent dat zij dit jaar gerechtigd zijn om internationale wedstrijden te fluiten en vlaggen.