KNVB - scheidsrechters

Nino Lantink: dove scheidsrechter op landelijk niveau

Nino Lantink (34) is scheidsrechter in de Eerste Divisie van het zaalvoetbal voor mannen en Eredivisie van het zaalvoetbal voor vrouwen. Hij werd doof geboren, maar die auditieve beperking belemmert hem niet om zijn grote passie uit te oefenen en op hoog niveau te fluiten. "De voetbaltaal is universeel. Die verstaan en spreken we allemaal."

Nominatie van start voor de amateurscheidsrechter van het jaar-verkiezing

De KNVB en ARAG gaan vanaf 3 oktober 2022 op zoek naar de amateurscheidsrechter van het jaar. In januari 2023 ontvangt de arbiter die altijd klaar staat voor de club en zich het beste onderscheidt door fairplay op het veld, de landelijke amateurscheidsrechter van het jaar Award.

Internationaal debuut voor scheidsrechter Marisca Overtoom

De UEFA heeft Marisca Overtoom voor het eerst aangesteld aangesteld voor een internationaal toernooi. De talentvolle Nederlandse scheidsrechter reist voor haar debuut over de grenzen naar Kroatië. Zij leidt daar twee duels tijdens de eerste ronde van het EK-kwalificatietoernooi van Vrouwen onder 19.    

Doe mee met de Week van de Scheidsrechter

Aanstaande zaterdag start de Week van de Scheidsrechter. Van 1 oktober tot 9 oktober is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheids, geen wedstrijd!

Doe mee met de Week van de Scheidsrechter

Aanstaande zaterdag start de Week van de Scheidsrechter. Van 1 oktober tot 9 oktober is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheids, geen wedstrijd!

AZC Zutphen werft vlaggende ouders met laagdrempelige training

Wie wil deze wedstrijd vlaggen? Het is een vraag die bij bijna alle clubs wekelijks wel een aantal keer wordt gesteld. Het is lastig om assistent-scheidsrechters te vinden voor veel jeugdwedstrijden. Ook bij AZC Zutphen. Daarom organiseerde de club een laagdrempelige training voor ouders. Met succes.

Team Makkelie leidt Nations League-kraker op Wembley

De UEFA heeft Danny Makkelie aangesteld voor een van de topaffiches in de UEFA Nations League: Engeland - Duitsland in een uitverkocht Wembley-stadion. De aftrap in Londen is op maandag 26 september om 20.45 uur.

Balmaten in het jeugdvoetbal; zo zit het

In het pupillen- en juniorenvoetbal wordt gespeeld met verschillende balmaten. Zo spelen de jongste pupillen met een kleinere en lichtere bal, terwijl de oudste jeugd met een zwaardere bal voetbalt.

Zorg weer voor een correcte en actuele pasfoto op je spelerspas

Het is weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. De deadline hiervoor is 1 november. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging uiterlijk 31 oktober een correcte en actuele spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers van de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Vos leidt Brabantse derby in Keuken Kampioen Divisie

Martijn Vos heeft vrijdag de leiding over de Brabantse derby tussen TOP Oss en Willem II in de Keuken Kampioen Divisie. Hij wordt bijgestaan door grensrechters Thomas Krijt en Marco Ribbink. Rick Sturm is de vierde official van dienst.

Europese aanstelling voor arbiter Lindhout

UEFA heeft Allard Lindhout als scheidsrechter aangesteld voor het Europese duel tussen het Roemeense CFR Cluj en het Turkse Sivasspor in de Conference League. Deze tweede groepswedstrijd wordt donderdag gespeeld. De aftrap in Cluj-Napoca is om 18.45 uur.

Pages