KNVB - scheidsrechters

Blom naar Azerbeidzjan voor EK-kwalificatieduel

Kevin Blom reist deze week af naar Azerbeidzjan. In Baku is hij zaterdag de scheidsrechter tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd in groep E tussen het thuisland en Hongarije.

Meld je aan voor de arbitrageopleidingen

Voor komend seizoen zijn de voorbereidingen voor de arbitrageopleidingen in volle gang. Hieronder vind je een overzicht van alle openstaande opleidingen in alle districten.

Wisselen en penaltyserie; deze regels gelden tijdens de nacompetitie

Op 1 juni begint de nacompetitie en strijden verschillende teams voor lijfsbehoud of promotie. In deze beslissende wedstrijden zijn een aantal belangrijke regels van kracht die voor scheidsrechters, trainers, wedstrijdsecretarissen en de voetballers belangrijk zijn op te weten. Dit gaat om wedstrijden in de A-categorie.

Nieuwsbrief scheidsrechters juni

Eén van de voorwaarden om een goede prestatie als (assistent) scheidsrechter te leveren is een goede fitheid. Dit houdt in dat je voldoende snelheid hebt en na iedere intensieve loopactie snel herstelt. Dit moet uiteraard ook aan het einde van de wedstrijd zo zijn, dus je moet dit lang kunnen volhouden.

Bereikbaarheid KNVB tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben de KNVB-kantoren gewijzigde openings- en bereikbaarheidstijden. Op donderdag 30 mei (Hemelvaart), zondag 9 juni (1e Pinksterdag) en maandag 10 juni (2e Pinksterdag) zijn de KNVB-kantoren gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Zaterdag 1 en 8 juni zijn de KNVB-kantoren bereikbaar van 08:00-13:00u.