Een bruisende 'Week van de Scheidsrechter' in Amsterdam met Dennis Higler, Sander van der Eijk en open training

Printvriendelijke versieSend by email

Een mooie 'Week van de Scheidsrechter' breekt aan in Amsterdam en omgeving

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober 2017 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats, een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Vanuit deze gedachte, maar ook bedoeld om scheidsrechters te inspireren, organiseert de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam een drietal activiteiten in deze week.

 

Dinsdag 10 oktober om 19.30 uur bij de SVA, Voorlandpad 17 te Amsterdam

Open training, kennismaking met de SVA

Maak tijdens de 'Week van de Scheidsrechter' vrijblijvend kennis met de SVA en train met ons mee. De training start om acht uur en kan door iedereen op zijn of haar eigen tempo afgewerkt worden. Voorafgaand aan de training staat de koffie klaar, na afloop kunt u een aantal spelregelvragen maken of gezellig napraten met collega's.

 

Woensdag 11 oktober om 19.30 uur bij Sporting Martinus in Amstelveen.

Presentatie van Sander van der Eijk, scheidsrechter Betaald Voetbal

In samenwerking met Sporting Martinus organiseert de SVA een avond voor alle verenigingsscheidsrechters in Amstelveen en omgeving. Ons lid Sander van der Eijk, ooit begonnen als verenigingsscheidsrechter bij RKAVIC en thans actief in het betaald voetbal, zal deze avond presentatie verzorgen over het scheidsrechtersvak. Naast zijn loopbaan en persoonlijke ontwikkeling wordt er ook aandacht besteed aan de meest actuele spelregels en de toepassing hiervan zoals hands, buitenspel en overtredingen op basis van wedstrijdbeelden. Ook komt positie kiezen tijdens het spel en bij spelhervattingen aan de orde en zal Sander een inkijk geven in het betaald voetbal. Uiteraard zijn ook assistent-scheidsrechters of geïnteresseerden van harte welkom om de avond bij te wonen.

 

Donderdag 12 oktober om 19.30 uur bij de SVA, Voorlandpad 17 te Amsterdam

Presentatie van Dennis Higler, toparbiter en internationaal scheidsrechter

In een boeiende presentatie zal de 31-jarige Dennis Higler, die in 2011 debuteerde in de Eredivisie en daarin al meer dan honderd wedstrijden floot, een inkijk geven in het betaald voetbal en internationaal voetbal. Daarnaast besteedt hij aandacht aan de Videoreferee, een functie die hij het afgelopen seizoen tijdens het bekertoernooi heeft vervuld. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de ontwikkelingen op spelregelgebied en komen actuele topics op het gebied van hands, buitenspel en geel, rood of geen kaart aan bod. Tussen de verschillende onderwerpen door zal Dennis leuke en minder leuke anekdotes met ons delen. De avond wordt afgesloten met een quiz, waarin zowel spelregels als voetbalvragen aan bod komen. 

 

Deelname is gratis, graag wel even opgeven!

Deelname aan de activiteiten is gratis. Aanmelden kan via info@sva-amsterdam.nl. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, schroom niet en neem contact op met één van de bestuursleden

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: 

X
Secure Login

This login is SSL protected