Ron de Bruin, COVS’er in hart en nieren

Afgelopen week is Ron de Bruin plotseling overleden. Een groot verlies voor familie en vrienden. Een groot verlies voor de COVS en SVDU. De LCI bedankt Ron voor alles wat hij voor en met de LCI bereikt heeft.

Ron was iemand die zichzelf volledig wegcijferde voor zijn COVS. Alles voor het doel, voor het resultaat. En in een organisatie met scheidsrechters, die allemaal wel het predicaat eigenwijs bevatten, botste dat wel eens. Nooit persoonlijk en altijd gericht op een beter resultaat.

Trainingsschema's mei 2022

Bericht van Hilco de Boer, Trainingscoördinator scheidsrechterszaken KNVB:

"De meeste competities komen in mei aan in de laatste fase, waardoor de belangen bij veel wedstrijden steeds groter worden en er waarschijnlijk ook beslissende wedstrijden worden gespeeld. Bij dit soort wedstrijden is het belang van goede arbitrage nog belangrijker en een belangrijk onderdeel van goede arbitrage is fitheid.

In memoriam: Ron de Bruin

De SVDU laat ons weten dat op donderdag 28 april geheel onverwachts Ron de Bruin is overleden.

Ron was ere lid van de SVDU, drager van de gouden scheidsrechter en oud lid van het bestuur van COVS Nederland waarin we Ron hebben leren kennen als een bevlogen en regel technisch zeer kundig bestuurder.

Ron was sinds 1981 lid van de SVDU en is vorig jaar nog onderscheiden met de speld voor 40 jaar COVS lid.

Ron is 68 jaar geworden. Wij wensen zijn vrouw Marianne en de familie veel sterkte toe met dit plotselinge verlies.

 

Bestuur COVS Nederland.

Nieuwsbrief april 2022: gesprekken met de KNVB, toekomst COVS en UBO-registratie

Gesprekken KNVB

We hebben voor 2022 met de KNVB het volgende afgesproken: 4 gesprekken inhoudelijk en 2 gesprekken met de directie over visie en beleid.

Noteer de volgende datums alvast in uw agenda wanneer wij inhoudelijk spreken over arbitrage met de KNVB. Wij zien graag punten van de lokale verenigingen tegemoet om deze mee te nemen naar de KNVB.
31 mei 2022
13 september 2022
13 december 2022

Enkele punten die we 31 mei al op de agenda hebben staan zijn:

Pagina's