Belangrijk bericht van de Commissie Integriteit en Gedrag (CIG)

De Commissie Integriteit & Gedrag heeft via  de landelijk secretaris belangrijke informatie verspreid over dit onderwerp.

Alle verenigingssecretariaten hebben via het functionele e-mail adres (verenigingsnaam@covs.nl) een e-mail ontvangen met een PDF bestand en het verzoek om dit op de eigen website te plaatsen.

Meer informatie kunt u lezen in de bijlage bij dit artikel. Hierin staat de werkwijze van de commissie in detail uitgewerkt. 

Indien u vragen hebt gelieve contact op te nemen met de commissieleden.

Verslag overleg met de KNVB oktober 2023

Hierbij de gespreksnotitie gemaakt tijdens het overleg van de COVS met de KNVB op 12 oktober jongstleden. Een nieuw overleg is zijn we aan het plannen in januari 2024, maar dat is afhankelijk van de agenda's en kan ook later in het eerste kwartaal worden. Indien er scheidsrechtersverenigingen zijn die zaken hebben die men behandeld wil zien, stuur dan een mail naar bestuur@covs.nl

 

Met vriendelijke groet,

Arthur Smits

Secretaris COVS Nederland.

Week van de Scheidsrechter: Lezing Martin Perez

Tijdstip: 

maandag, oktober 2, 2023 - 20:00

Van 30 september tot en met 8 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!

De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.

Martin Perez: plezier belangrijkste bij het fluiten

Betaald voetbalscheidsrechter Martin Perez (35) uit Helmond was maandag 2 oktober te gast bij COVS Den Bosch om een lezing te geven in het kader van de week van de scheidsrechter. Hij begon zijn indrukwekkende loopbaan vijftien jaar geleden bij zijn club Mierlo Hout, toen er een scheidsrechter nodig was bij de F-pupillen. Het fluitje is daarna snel gaan rollen.

Week van de Scheidsrechter: Lezing UEFA Match Delegate Peter Oskam

Tijdstip: 

woensdag, september 27, 2023 - 21:00

Van zaterdag 30 september tot zondag 8 oktober is het weer de week van de scheidsrechter. Om deze week in te luiden is er op woensdag 27 september een bijzondere lezing bij de RSV, waarbij we een kijkje krijgen in het leven van een UEFA Match Delegate.

Lees hier meer >>

Pagina's