Boxmeer/Cuijk Nederlands kampioen, Breda sportiefste

afbeelding van admin

Na een zinderende finale, die uiteindelijk beslist moest worden door het nemen van strafschoppen, is Boxmeer/Cuijk de winnaar geworden van het COVS Nederlands kampioenschap veldvoetbal voor scheidsrechters.

Breda ontving de prijs voor de sportiefste ploeg. Met een 9,6 gemiddeld over 5 wedstrijden was dat geheel terecht.

(Later meer)

Hieronder de einduitslag.

Rotterdam de sterkste in finale NK spelregels!

Scheidsrechtersvereniging Rotterdam is de Nederlands kampioen spelregels van 2017 geworden. In Tjalleberd bij Heerenveen lieten de Rotterdammers Drachten (2e) en Den Bosch (3e) achter zich. Drachten en Den Bosch eindigden in punten gelijk, een barrage bepaalde uiteindelijk welke plaats op het podium deze verenigingen in gingen nemen.

Individueel winnaar werd Jan Pultrum (Drachten e.o.). Hij liet zien een ware spelregelkenner te zijn.

De COVS feliciteert alle winnaars van harte!

In memoriam Wim Janssen

In Memoriam Wim Janssen, ere-voorzitter scheidsrechtersvereniging Alkmaar e.o.

Onverwacht werden wij opgeschrikt door het overlijden van Willem Janssen, ere-voorzitter van de Scheidsrechtervereniging Alkmaar e.o.
Nog maar kort geleden kregen wij bericht over zijn ziekte en moesten wij wennen aan het idee dat uitzicht op herstel gering was.

Zeventien jaar was Willem voorzitter van onze vereniging: velen in Noord-Holland herkennen zijn markante verschijning op de voetbalvelden, van de bondsvergaderingen en van de spelregelavonden, die hij voor de jeugd organiseerde.

Bestand: 

Dolf Naber overleden

We zijn zeer bedroefd dat we moeten mededelen dat Dolf Naber uit Assen is overleden (lid van COVS Groningen).  Dolf was tot de opheffing lid (en voorzitter) van COVS Centraal Drenthe en stapte zoals veel leden van die vereniging per 1 januari 2016 over naar Groningen en Omstreken. Mede dankzij zijn onvermoeibare inzet verliep de opheffing van COVS Centraal Drenthe en de overgang van de leden naar andere COVS-verenigingen op een zeer goede wijze. Dolf toonde zich in de korte periode dat hij lid van Groningen en Omstreken was een echte COVS-er.

Jaarlijkse Algemene Vergadering COVS Nederland

Tijdstip: 

za 25 mrt 2017 - 10.00

Nadere informatie is voor de secretaris van iedere COVS groep beschikbaar op: https://www.covs.nl/vcn/2017-03-03/aagenda-en-overige-stukken-voor-jaarlijkse-algemene-vergadering-op-25-maart-2017

Van der Valk hotel de Bilt
De Holle Bilt 1
3732 HM De Bilt

Bestand: 

Mededelingen VCN - maart 2017

Clubondersteuning op onze website.

Graag wijzen wij jullie op een nieuw deel van onze website, namelijk Clubondersteuning. Deze pagina bevat een aantal formulieren en informatie ter ondersteuning van jullie COVS-groep. Deze pagina zal in de loop van de tijd verder worden aangevuld.

 

Nieuwe datum voor NK Spelregels voor jeugdteams.

Bestand: 

Pagina's

X
Secure Login

This login is SSL protected