Lezing Richard Martens in de Week van de Scheidsrechter

Van 1 oktober tot 9 oktober vindt dit jaar weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Het moment om  onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!

De ‘Week van de Scheidsrechter’ is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.

Toelichting op de lange onbeschikbaarheid van covs.nl

In het weekeinde van 12 en 13 november zijn we overgestapt van een eigen server bij DirectVPS naar webhosting bij Vimexx. De redenen hiervoor zijn primair het vereenvoudigde beheer en een sterke kostenbesparing.

Ondanks de vele testen vooraf, ging de overstap helaas gepaard met diverse problemen. Wij bieden onze excuses aan voor de overlast die mogelijk daardoor ontstaan is.

Nieuwsbrief: overleg met de KNVB, acties en vragen voor secretarissen

Ik hoop dat iedereen een welverdiende vakantie heeft gehad en weer vol frisse moed en uitstraling begint aan het seizoen 22/23. Het bestuur heeft er weer zin aan en heeft ook alweer met de KNVB om tafel gezeten. We wensen iedereen een mooi seizoen toe.

Hoe staat onze organisatie COVS Nederland ervoor? Dit riep ik in oktober 2021 en hier sta ik ook nog steeds achter. Het is samen ervoor gaan. Halen en brengen.

Pagina's