Toelichting op de lange onbeschikbaarheid van covs.nl

In het weekeinde van 12 en 13 november zijn we overgestapt van een eigen server bij DirectVPS naar webhosting bij Vimexx. De redenen hiervoor zijn primair het vereenvoudigde beheer en een sterke kostenbesparing.

Ondanks de vele testen vooraf, ging de overstap helaas gepaard met diverse problemen. Wij bieden onze excuses aan voor de overlast die mogelijk daardoor ontstaan is.

Cool als Collina 2 Squadra is uit

Cool als Collina 2 Squadra

Sjoerd Verveer is als vijftien jarige jongen als scheidsrechter op een voetbalveld beland toen er bij een wedstrijd van zijn broertje geen scheidsrechter aanwezig was. In Cool als Collina hebben we kunnen lezen hoe moeilijk dit was en hoe leuk hij dit uiteindelijk ging vinden. In Cool als Collina 2 Squadra is Sjoerd weer een jaar ouder en mag hij met zijn vrienden Graziano en Emiel een toernooi bij Coven Boys in goede banen gaan leiden. De toevoeging Squadra aan de titel geeft al weg dat dit nu in een team moet gebeuren en dat is lang niet altijd gemakkelijk.

Nieuwsbrief: overleg met de KNVB, acties en vragen voor secretarissen

Ik hoop dat iedereen een welverdiende vakantie heeft gehad en weer vol frisse moed en uitstraling begint aan het seizoen 22/23. Het bestuur heeft er weer zin aan en heeft ook alweer met de KNVB om tafel gezeten. We wensen iedereen een mooi seizoen toe.

Hoe staat onze organisatie COVS Nederland ervoor? Dit riep ik in oktober 2021 en hier sta ik ook nog steeds achter. Het is samen ervoor gaan. Halen en brengen.

Pagina's