Beheerders

Printvriendelijke versieSend by email

Dit is de startpagina voor de groep Beheerders.

Zichtbaarheid: 

Besloten

Een lezenswaardige en actieve site: met u en zeker ook door u!

De website van de COVS is één van de media die de COVS gebruikt om haar leden en belangstellenden te informeren. Andere middelen zijn de rechtstreekse benadering via brief of email. En dan zijn er natuurlijk ook de clubbladen. De lidverenigingen van de COVS kunnen gebruik maken van deze website om hun informatie te delen maar dit gebeurt ook vaak via een eigen website.

Groot onderhoud covs.nl afgerond

Vandaag is groot onderhoud gepleegd aan covs.nl. Helaas zonder het resultaat dat we hoopten.

Wat gaan we doen?

We zouden vandaag overgaan naar een andere plek voor covs.nl. Op het laatste moment bleek echter dat de dienstverlener niet datgene kon leveren wat wij nodig hebben. Vandaar dat we de overgang niet hebben gedaan.

Wat betekent dat voor jou?

Gedurende een klein gedeelte van de dag is de post niet beschikbaar geweest. Alles zou nu weer normaal moeten zijn.

Forums nu actief

Er is een nieuw onderdeel beschikbaar, namelijk de forums. Daar kunnen vragen gesteld worden en kan gereageerd worden op elkaars berichten.

Het forum bestaat uit een aantal categoriëen; een daarvan is om opmerkingen, tips en trucs over de website te verzamelen.

14 lidverenigingen aangesloten op het nieuwskanaal van covs.nl

Op covs.nl kun je als lidverenigingen je eigen informatie beheren, artikelen schrijven en activiteiten invoeren. Maar het is ook mogelijk om deze te laten doorplaatsen vanaf de eigen website op de voorpagina van covs.nl. Daarvoor is wel een zendmechanisme nodig (RSS-feed) dat in de meeste standaardprogramma's aanwezig is. De informatie van zo'n nieuwsstroom wordt in het nieuwskanaal van covs.nl verwerkt zonder dat daarvoor menselijke tussenkomst nodig is.

Inmiddels hebben we 14 verenigingen hierop aangesloten:

Pagina's

Abonneren op
X
Secure Login

This login is SSL protected