Lintjesregen bij Scheidsrechtersvereniging Brabant-Zuidoost

Op 26 april ontvingen maar liefst drie van Scheidsrechtersvereniging Brabant-Zuidoost een Koninklijke onderscheiding o.a. voor de verdienste van onze vereniging.
 

Daniël Jansen (Gemeente Reusel-de Mierden) is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens de laatste ALV kreeg hij al uit handen van onze voorzitter de ‘zilveren speld’ voor zijn 12,5 jarig jubileum als bestuurslid van COVS Valkenswaard en (na de fusie) Scheidsrechtersvereniging Brabant-Zuidoost. Verder is hij al ruim 32 jaar in diverse functies actief als commissie-, kader-, bestuurslid en belangenbehartiger van de FNV Bouwen en Wonen. Zo is hij voorzitter van de lokale FNV-afdeling geweest en op landelijk niveau zette hij zich onder meer in voor de sectorraad en de deelnemersraad. Daarnaast is hij ook al bijna 25 jaar actief als kaderlid bij voetbalvereniging Reusel Sport. Tenslotte is hij bij de KNVB scheidsrechter en rapporteur.

 

Paul Janssen (Gemeente Valkenswaard) werd tijdens de ALV van 2023 al benoemd tot ‘Lid van verdienste’ van Scheidsrechtersvereniging Brabant-Zuidoost, maar hij werd nu ook nogmaals in het zonnetje gezet door zijn Burgemeester en is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Maar liefst 31 jaar bracht hij als KNVB-scheidsrechter honderden jeugdwedstrijden in Brabant tot een goed einde. Tussen 1997 en 2022 was hij bestuurslid van COVS Valkenswaard, waar hij groot en deels verantwoordelijk was voor de ontspanningscommissie. Na de fusie heeft Paul besloten dat het tijd werd om plaats te maken voor jongere bestuursleden.

Tjeu Steijvers (Gemeente Cranendonck) zette zich als bestuurslid in bij de sportcommissie van de COVS Valkenswaard. Ook Tjeu werd tijdens de ALV van 2023 benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ van Scheidsrechtersvereniging Brabant-Zuidoost. Tjeu zorgde tijdens de fusie voor goede samenhang tussen de leden en het bestuur van beide afdelingen. Daarnaast helpt hij mee toernooien te organiseren. Jonge leden worden door hem altijd betrokken bij activiteiten. Hiervoor is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Lintjesregen bij Scheidsrechtersvereniging Brabant-Zuidoost (svbrabantzuidoost.nl)

Doelgroepen: 

Bestand: