Hondsrug Zuid-Oost Drenthe

Groepszichtbaarheid: 

Openbaar

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Locatie: 

COVS HZO Drenthe
Ullevi 12
7825 SE Emmen
Nederland
Telefoonnummer: Array

E-mail: 

12 diploma's uitgereikt aan BOS cursisten in Emmen.

EMMEN- Woensdagavond 4 December kon Edgar Voortman, voorzitter van de COVS HZO Drenthe, 12 Cursisten feliciteren met het behaalde diploma Basis Opleiding Scheidsrechters (BOS). Van deze cursisten gaan 3 starten als volwaardig KNVB scheidsrechter. De cursus werd gegeven door KNVB docent Fred Jansen in de kantine van voetbalvereniging Drenthina.  Drenthina loopt voorop in het begeleiden van clubscheidsrechters en zijn dit jaar ook beloond met de Arag Fair Play  prijs.

Leen Schuurman 50 jaar lid van de COVS, nu van de COVS HZO Drenthe.

Emmen. Zaterdag 24 Mei j.l. heeft de COVS HZO Drenthe 8 jubilarissen van haar vereniging in het zonnetje gezet. Met een http://www.covs.nl/system/files/Openbaar/906/20140524_170713.jpgtoepasse... toespraak werden de leden beloond met het COVS speldje voor het trouwe lidmaatschap van de scheidsrechtersvereniging.

Scheidsrechters trainen in het Stadion van FC Emmen met Marcel Keizer.

EMMEN – Op dinsdag 1 september geeft FC Emmen-hoofdtrainer Marcel Keizer een gasttraining bij de scheidsrechtersvereniging COVS HZO Drenthe.

Om 18.45 uur wordt er verzameld in het clubhuis “De Meerfluit”  Vanaf 19.15 uur zal er een gasttraining worden verzorgd tot ca. 20.30 uur in het stadion van FC Emmen. Het beloofd een bijzondere training te worden.  

Vanaf 21.00 tot 22.00 uur zal Wim Beekman en Marcel Keizer de stand van zaken bij FC Emmen toelichten. Het is een informeel samen zijn waar iedereen zijn vragen kwijt kan.

Michael van Praag geeft gastlezing bij de COVS HZO Drenthe

Onderwerp: gastlezing KNVB Bondsvoorzitter Michael van Praag.  
  
Emmen,  23 augustus 2015  
  
 Geacht  lid / donateur / belangstellende.
  
Namens de scheidsrechtersvereniging COVS HZO Drenthe is het ons een groot genoegen   
u middels deze brief uit te nodigen voor een gastlezing door de heer Michael van Praag.   

Pagina's