COVS de Langstraat benoemt Jeroen Teunissen van Manen tot clubman van het jaar 2020

COVS de Langstraat heeft op de algemene ledenvergadering van dinsdag 13 oktober 2020 Jeroen Teunissen van Manen benoemd tot clubman van het jaar 2020. De keuze wordt bepaald aan de hand van de verdiensten in bovengenoemd jaar. Voor COVS de Langstraat is het een blijk van waardering en een stimulans voor de andere leden.

Jeroen is geboren op 8 juli 1981 en getrouwd met Wendy Collard. Samen hebben ze één dochter genaamd Sanne. Jeroen heeft bij verschillende bedrijven gewerkt. Ahold/KRW Albert Heijn, Xenos BV, Rombouts Food International en momenteel werkt hij Froster BV als Hoofd bedrijfsbureau. Naast zijn beroep is hij ook penningmeester en secretaris bij stichting ‘De Dobbertjes’. En hij is een fanatieke RKC supporter!

Op 5 september 2014 is Jeroen lid geworden van COVS de Langstraat’. Voor de KNVB is hij actief als assistent-scheidsrechter in het zaterdagvoetbal groep C.
De laatste jaren raak je steeds meer betrokken bij de verenigingsactiviteiten. Als een waardige spelregelkenner is hij toegetreden tot het spelregelteam. Hij is vaak op de trainingen en andere verenigingsactiviteiten te zien. Daarnaast heeft Jeroen twee jaar geleden hand- en spandiensten verricht in de technische commissie. Al snel nam hij het initiatief met het organiseren van technische avonden bij voetbalverenigingen op een moderne manier. Hij bereidde de presentatie goed voor aan de hand van een powerPoint presentatie. Tijdens het afgelopen seizoen is aan Jeroen gevraagd om als contactpersoon op te willen treden namens de technische commissie. Dat verzoek heeft hij aanvaard. De openingsavond van dinsdag 25 augustus werd door Jeroen op een moderne en deskundige manier gepresenteerd.

Bestaande draaiboeken waren zo verouderd dat je er niets meer mee kon. Desondanks is het Jeroen gelukt om de technische avonden met enige deskundigheid en op een goede manier te presenteren. Op grond van al deze verdiensten heeft het bestuur Jeroen Teunissen van Manen benoemd tot Clubman van het jaar 2020.

Doelgroepen: 

Bestand: