District Zuid 1

Printvriendelijke versieSend by email

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Huldiging Walter Lucassen bij COVS Roosendaal

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in het clubhuis “Huis ten Halve” van de COVS Roosendaal e.o. op maandag 13 oktober 2014 werd, Water Lucassen gehuldigd voor zijn 40- jarig lidmaatschap van de COVS. Daartoe werd hij eerst toegesproken door zijn vriend, de oud betaald voetbalscheidsrechter, Jef van Vliet. In lovende woorden schetste hij de vriendschap die tussen beiden is ontstaan. Al 40 jaar kent hij Walter. Ze waren allebei al vroeg lid van deze covs groep en samen zijn ze veel opgetrokken.

Bestand: 

Seizoensopening 2014-2015 COVC Walcheren met huldigingen

Op vrijdagavond 12 september jl. werd in het clubhuis van de voetbalvereniging Walcheren, tevens het vaste clubhuis van de gelijknamige COVS-afdeling de ‘aftrap’ naar het nieuwe seizoen verricht. Allereerst werd gewoontegetrouw gestart met een barbecue die zoals altijd verzorgd werd door Gerrie van der Kreeke uit ’s-Heer-Arendskerke. Omdat het de laatste keer was dat Gerrie voor ons de barbecue organiseerde vanwege zijn leeftijd, had hij als presentje gezorgd.

Bestand: 

Geslaagde seizoensopening met BBQ

De seizoensopening met barbecue van de COVS Breda op vrijdag 5 september jl. op het terras van hun clubhuis ‘De Toss’ was een gezellige en geslaagde avond. Naast de perfect onderhouden tuin van het clubhuis was het op deze zwoele windstille zomeravond, prima vertoeven en de opkomst groot.
Toen tegen 18.00 uur de eerste gasten binnen kwamen druppelen was interim chef-kok voor deze avond, Hugo Vogelezang, al druk in de weer met het eerste vlees op de barbecue. Onder het genot van een hapje en drankje werd er volop bijgepraat door de aanwezigen.

Bestand: 

Spelregelavond voor E-pupillen van Zeelandia/Middelburg

Op vrijdagavond 11 april werd in het clubgebouw van scheidsrechtersvereniging Zeelandia/Middelburg een spelregelinstructieavond gehouden door Willy Spaeter en Jan van de Velde van de COVS Walcheren.
Beide instructeurs hadden dertig spelregelvragen gemaakt die door de jeugdigen moesten worden beantwoord. Daarna werden aan de hand van diabeelden de antwoorden op alle vragen individueel besproken en werd levendig gediscussieerd.

Jan Stuut

Bestand: 

Bas Nijnhuis en Coen Droste bij 75-jarig COVS Zeeuws-Vlaanderen

Maandagavond 9 december jl. was Hotel Van Leuven te Kloosterzande, voor een keer in de geschiedenis van de vereniging, de locatie voor een activiteit van de COVS groep Zeeuws-Vlaanderen. Vanwege de verwachte publieke opkomst was er naar deze gelegenheid uitgeweken vanaf de gebruikelijke clublocatie bij de VV Zaamslag. Vooruitlopend op de festiviteiten van het 75-jarige bestaan van deze COVS-groep in 2014 was een bijeenkomst georganiseerd waarin onze actieve toparbiter Bas Nijhuis en assistent-scheidsrechter Coen Droste waren uitgenodigd.

Bestand: 

Jubilarissen COVS Walcheren

Op 13 december jl. werd in het clubhuis van de RKSV Walcheren door de COVS afdeling Walcheren de jaarlijkse kerstavond gehouden. Tussen het vier gangendiner door werd er bingo gespeeld en werd ook nog stil gestaan bij het zakelijke in de vereniging want door het COVS district Zuid 1 bestuurslid Wim van Broekhoven, werd eerst Jan van der Velde gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap bij deze vereniging. De bijbehorende gouden COVS decoratie werd opgespeld door zijn echtgenote Gees.

Bestand: 

50 jaar actieve scheidsrechter apart toegesproken

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de COVS Walcheren op 6 januari jl. werd het ongedwongen karakter van deze bijeenkomst toch even onderbroken voor het zakelijke. De voorzitter Arjen van de Reijt vroeg tijdens deze bijeenkomst Wim Broekhoven naar voren. Op 4 januari jl. was Wim bij de KNVB 50 jaar onafgebroken actief als scheidsrechter. Voor dit gedenkwaardig feit werd hij toegesproken en kreeg hij als aandenken het bij deze groep voor gasten gebruikelijke aandenken, een mini beeldje van een scheidsrechter, aangeboden.

Bestand: 

Koninklijke Onderscheiding voor Dirk Prins

Onder het toeziend oog van vrouw Corry en andere familieleden is Dirk Prins uit Drunen kort voor de algemene ledenvergadering van scheidsrechtersvereniging De Langstraat op dinsdag 8 oktober 2013 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, vanwege zijn hoge staat van dienst voor de samenleving op het gebied van sport en educatie. Loco-burgemeester Wim van Engeland van gemeente Heusden reikte de onderscheiding uit.

Bestand: 

OJC Rosmalen en COVS ’s-Hertogenbosch slaan handen ineen

Na kort en krachtig overleg tussen vertegenwoordigers van OJC Rosmalen en de COVS ’s-Hertogenbosch en Omstreken, hebben Wim Trugg, voorzitter van het in de zondag Hoofdklasse B uitkomende OJC Rosmalen en Jan van Leijenhorst, voorzitter COVS ’s-Hertogenbosch, een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De overeenkomst ging formeel per 1 juli 2013 in en zal kort na de zomervakantie door beide partijen worden ondertekend.

Pagina's

Abonneren op
X
Secure Login

This login is SSL protected