Jubilarissen COVS Walcheren

Op 13 december jl. werd in het clubhuis van de RKSV Walcheren door de COVS afdeling Walcheren de jaarlijkse kerstavond gehouden. Tussen het vier gangendiner door werd er bingo gespeeld en werd ook nog stil gestaan bij het zakelijke in de vereniging want door het COVS district Zuid 1 bestuurslid Wim van Broekhoven, werd eerst Jan van der Velde gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap bij deze vereniging. De bijbehorende gouden COVS decoratie werd opgespeld door zijn echtgenote Gees.
De arbitraire loopbaan van Jan bracht hem in de 70-er jaren tot de top van het zaterdag amateurvoetbal in Nederland. Destijds floot Jan, gebruikmakend van het openbaar vervoer, door het hele land zijn wedstrijden. Hij liet zich door de thuisspelende club  altijd ophalen van het dichtstbijzijnde NS station. Na het fluiten is hij rapporteur geworden en nog steeds als zodanig actief voor de KNVB in district Zuid 1. Voor de COVS Walcheren is hij daarnaast nog van onschatbare waarde door het redigeren en grotendeels vervaardigen van het cluborgaan van deze vereniging.
Ook was er zilveren spelden voor vader en zoon Van de Ketterij, Rinus en Harold vanwege het 25-jarig lidmaatschap van de COVS Walcheren Beiden zijn als scheidsrechter nog actief in district Zuid 1. Daarnaast is Harold al jaren de penningmeester van de vereniging. Voor de echtgenotes van alle gedecoreerden waren ook nog bloemen beschikbaar.

Doelgroepen: 

Bestand: