Geslaagde seizoensopening met BBQ

De seizoensopening met barbecue van de COVS Breda op vrijdag 5 september jl. op het terras van hun clubhuis ‘De Toss’ was een gezellige en geslaagde avond. Naast de perfect onderhouden tuin van het clubhuis was het op deze zwoele windstille zomeravond, prima vertoeven en de opkomst groot.
Toen tegen 18.00 uur de eerste gasten binnen kwamen druppelen was interim chef-kok voor deze avond, Hugo Vogelezang, al druk in de weer met het eerste vlees op de barbecue. Onder het genot van een hapje en drankje werd er volop bijgepraat door de aanwezigen.
Door secretaris Piet Janssen werden eerst, naar aanleiding van het afgelopen seizoen, nog wat attenties uitgedeeld. De meest frequente training bezoeker was Hans van Horssen. Hij had 34 keer de training bijgewoond, kort gevolgd door 3 andere leden met 33 trainingen. Daarna had Piet nog een opbeurend woord voor het komende seizoen aan de uit hun groep gedegradeerde collega’s. Vervolgens werden de promovendi van afgelopen seizoen naar voren gehaald en van een passend presentje voorzien. De gepromoveerde collega’s zijn:
• Freek van Herk (talententraject bv).
• Maurick van Dijk (groep 1 zaterdag)
• Tom v.d. Pluijm (groep 3 zondag)
• Herman v.d. Pluijm (groep 4 zaterdag).
• Haico Michielse (groep 4 zondag)

Jan Stuut

Doelgroepen: 

Bestand: