Scheidsrechtersavond. Thema: Tuchtzaken, een gele of rode kaart en dan........

Scheidsrechtersbijeenkomst 8 februari 2011 met gastspreker Henri Luit

Een gele of rode kaart gegeven en dan…….

Voor deze avond hebben we dhr. Henri Luit van de KNVB uitgenodigd. Henri werkt op het districtsbureau in Nieuwstad op de afdeling tuchtzaken. Tijdens deze avond zullen we een toelichting krijgen over hoe op de juiste manier een wedstrijd- en strafformulier in te vullen. Tevens zullen we een toelichting krijgen over hoe de afdeling tuchtzaken met deze ingevulde gegevens omgaat.

Hier zal uit blijken dat de scheidsrechter een hele belangrijke rol heeft bij het goed verlopen van de afwikkeling van de straf. Helaas zullen we tijdens deze avond ook zien dat door slecht ingevulde wedstrijd- en strafformulieren niet de juiste straffen gegeven kunnen worden.

Tevens is er op deze avond speciaal tijd ingeruimd voor vragen welke door verenigingsscheidsrechters op deze avond naar voren gebracht worden.

Een zeer interessante en leerzame avond voor elke scheidsrechter, waar je met meerdere goede tips en ideeën naar huis zult gaan.

Deze avond, vooriedereen(verenigingsscheidsrechters, scheidsrechterscoördinator, bestuurders etc.) is vrij toegankelijken begint om 20.00 uur.

Lokatie:

Party Centrum De Molen;
Molenstraat 104 Helmond. (ruime parkeergelegenheid t.h.v. Molenstraat 140 of bij Molenstraat 123)

Deze avond is absoluut een must voor elke (verenigings-) scheidsrechter, want dat je iets gaat leren staat vast.

We zien jullie allemaal graag op 8 februari te Helmond.

Namens het bestuur,

 

Stèfan Verbakel

Secretaris Scheidsrechtersvereniging Helmond e.o.

Doelgroepen: