Antw Vr27

Printvriendelijke versieSend by email

Vr 27 RKTVC-GVV Nadat van een ploeg 2 spelers van dezelfde partij met rood zijn weggestuurd vallen er ook nog van die partij 2 spelers uit. De scheidsrechter staakt nu de wedstrijd. Heeft hij hier goed gehandeld?

 

Noot vooraf: Het zou zo kunnen zijn dat soms de berichtgeving over een gebeuren in een wedstrrijd niet helemaal juist is. De vraag zoals hierboven komt uit een wedstrijdverslag, het kan dus zo zijn dat hier bijvoorbeeld het team met 7 man van het veld afliep omdat zij dachten dat er niet verder meer gespeeld kon worden. 

Wat de vraag betreft blijkt uit de antwoorden dat toch dat zo ongeveer 16% de oude regel nog in zijn hoofd heeft. De scheidsrechter moet in dit geval door laten spelen want 7 spelers is het minimum waarmee gespeeld mag worden.

Dit was de laatste vraag van dit seizoen. In augustus worden deze vragen en antwoorden verwijderd. Het zou zo maar kunnen dat de antwoorden door spelregelwijzigingen veranderen

Iedereen een fijne vakantie toegewenst

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar
X
Secure Login

This login is SSL protected