Spelregelvraag 12 - antwoord

Vr12 Een speler van partij A schiet de bal uit om een speler te laten verzorgen. Moet team B nu de bal terugspelen naar team A?

Hoewel het een vorm van onsportief gedrag is om de bal niet terug te spelen is het niet verplicht. Als een ploeg besluit om de bal voor zichzelf te houden kan de scheidsrechter hier niets tegen doen.

Dit was de laatste vraag van dit seizoen. Hou de site in de gaten en lees ook de scheidsrechter. Er komen heel wat spelregelwijzigingen op ons af. Vanaf volgend seizoen zullen de vragen dan ook veelvuldig over de nieuwe regels gaan. Maar als er een niet vernieuwde regel in praktijk toch mis gaat of juist heel goed maar wel opvallend komt die ook terug.

Iedereen die nog in de nacompetitie of bekerwedstrijden  actief is wensen wij leuke wedstrijden.

En uiteraard voor iedereen een fijne vakantie.

 

De LCS

 

 

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar