9e ronde Landelijke Spelregelquiz met Socrative (10/13-6-2020)

COVS Nederland en LCS hebben na de try-out besloten om door te gaan met de landelijke competitie. Mede door de enthousiaste reacties bleek dat er zeker belangstelling voor was. En aangezien de competitie toch stil ligt, is het een mooie gelegenheid om je spelregels bij te houden of te verbeteren.

In de try-out deden ongeveer 170 deelnemers mee aan de eerste vragen. 159 deelnemers hadden de gegeven juist ingevuld en kwamen voor in de uitslag. Het doet ons deugd dat er animo is. Vertel dit ook zoveel mogelijk door aan je collega(s) zodat we meer deelnemers krijgen.

We zullen wekelijks na de ronde de antwoorden en uitleg op de site plaatsen. Ons doel is om dit binnen 24 uur te doen. De antwoorden van de try-out staan inmiddels ook al op de site.

De onderstaande datums zijn van belang. Elke woensdag zal er een bericht staan met verwijzingen naar Socrative en -afhankelijk van de datum- naar de  beeldvragen op de site van COVS Nederland.

Socrative staat vanaf nu elke woensdag om 20.30 open en sluit af op zaterdag 20.30 uur. De ene keer met beelden en de andere keer zonder beelden.

Datum zonder beeldvragen Datum met beeldvragen
15 april 22 april
29 april  
6 mei 13 mei
20 mei 27 mei
3 juni 10 juni

Na 10 juni zullen we een definitieve uitslag bekend maken met het aantal punten en naam. om de 3 ronden willen we een korte top 20 bekend maken met naam en punten.

Lees de instructies goed door, om je aan te melden.

Doelgroepen: 

Bestand: