Perskindol COVS NK Zaalvoetbal 15-1-2011 Wijchen

Afgelopen zaterdag werd het Perskindol COVS NK Zaalvoetbal gehouden met deelname van 10 teams uit 5 districten. Helaas werden er geen vertegenwoordigers uit het district West 1 afgevaardigd. Het tournooi werd bijgewoond door vele bestuurders, w.o. Johan Dollekamp voorzitter VCN, afgevaardigden van de districten, bestuursleden KNVB district Oost, afgevaardigden van DCS district Oost, bestuursleden Scheidsrechterscommissie regio D (regio Nijmegen e.o.) en Leden van Verdiensten van de COVS groep Nijmegen.

Het werd een groot succes. Het is een bijzonder sportief tournooi geweest, waarvoor alle dank gaat naar de deelnemende teams. Ook de uitstekende arbitrage waar iedereen vol lof over was heeft hier zeker aan bijgedragen.

De teams hebben duidelijk aangegeven hoe het ook kan. Het tournooi werd net als in 2010 door de groep Breda terecht gewonnen. In de finale werd Oss/Uden met 2-0 verslagen. De sportiviteitsbeker ging naar de organiserende vereniging Nijmegen die op de 5e plaats beslag legden. Aan alle deelnemers werd bij de prijsuitreiking nog een presentje uitgereikt. 

De loterij werd een groot succes. Liefst 250 prijzen werden verloot, waardoor niemand met lege handen huiswaarts keerden.

Rest mij dank te zeggen aan alle teams, scheidsrechters, de vele vrijwilligers van de groep Nijmegen en het personeel van het Olympic Sportcentrum in Wijchen.

Henk Guelen,                                                                                                                                                               Voorzitter tournooicommissie

Doelgroepen: