De Langstraat

Groepszichtbaarheid: 

Openbaar

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Locatie: 

COVS De Langstraat
Eikendonklaan 5
5140 AL Waalwijk
Nederland

E-mail: 

Een halve eeuw actief in de scheidsrechterswereld

Tijdens de jaarvergadering van COVS de Langstraat op dinsdag 17 oktober 2017 is John van Rekum (66) uit Sprang Capelle gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap bij de COVS. Een snelle berekening leert ons dat hij dus op 16-jarige leeftijd lid is geworden. Hij wilde graag fluiten, maar dat mocht nog niet, want de minimumleeftijd was destijds nog 18 jaar. Als rapporteur behoort de voormalig inwoner van Tiel tot de elite bij de amateurs.
 

 Door Yoerak van Voorst

COVS de Langstraat benoemt Jeroen Teunissen van Manen tot clubman van het jaar 2020

COVS de Langstraat heeft op de algemene ledenvergadering van dinsdag 13 oktober 2020 Jeroen Teunissen van Manen benoemd tot clubman van het jaar 2020. De keuze wordt bepaald aan de hand van de verdiensten in bovengenoemd jaar. Voor COVS de Langstraat is het een blijk van waardering en een stimulans voor de andere leden.

Roel van der Werff (56) 25 jaar lid van de COVS

Roel van der Werff (56) is getrouwd met Addy. Samen hebben zij twee kinderen; Sanne en Simon. Na zijn, toen nog verplichte, diensttijd bij de luchtmacht is Roel op 19-jarige leeftijd pas gaan voetballen. Hij had een vriendenclubje met wie hij in het 13e elftal ven RKDVC voetbalde. Na een jaar besloten zij over te stappen naar FC Drunen. Daar wilde Roel na een tijdje wat meer prestatiegericht gaan voetballen.

Scheidsrechters gezocht voor G-RKC-toernooi

Zondag 16 september organiseert "Samen RKC" de derde editie van het G-RKC-toernooi. Hiervoor zijn minimaal 8 scheidsrechters nodig. De wedstrijden vinden plaats van 10:00 tot 15:00 uur.

Ben je beschikbaar en wil je graag fluiten op deze mooie voetbaldag in het RKC stadion, stuur dan een mail naar langstraat@covs.nl.

Voor eventuele inhoudelijke vragen over het toernooi kun je Anke te Boekhorst, coördinator Stichting RKC benaderen op telefoonnummer 06-15503628. 

Pagina's