District Zuid 1

Groepszichtbaarheid: 

Openbaar

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Huldiging Walter Lucassen bij COVS Roosendaal

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in het clubhuis “Huis ten Halve” van de COVS Roosendaal e.o. op maandag 13 oktober 2014 werd, Water Lucassen gehuldigd voor zijn 40- jarig lidmaatschap van de COVS. Daartoe werd hij eerst toegesproken door zijn vriend, de oud betaald voetbalscheidsrechter, Jef van Vliet. In lovende woorden schetste hij de vriendschap die tussen beiden is ontstaan. Al 40 jaar kent hij Walter. Ze waren allebei al vroeg lid van deze covs groep en samen zijn ze veel opgetrokken.

Seizoensopening 2014-2015 COVC Walcheren met huldigingen

Op vrijdagavond 12 september jl. werd in het clubhuis van de voetbalvereniging Walcheren, tevens het vaste clubhuis van de gelijknamige COVS-afdeling de ‘aftrap’ naar het nieuwe seizoen verricht. Allereerst werd gewoontegetrouw gestart met een barbecue die zoals altijd verzorgd werd door Gerrie van der Kreeke uit ’s-Heer-Arendskerke. Omdat het de laatste keer was dat Gerrie voor ons de barbecue organiseerde vanwege zijn leeftijd, had hij als presentje gezorgd.

Geslaagde seizoensopening met BBQ

De seizoensopening met barbecue van de COVS Breda op vrijdag 5 september jl. op het terras van hun clubhuis ‘De Toss’ was een gezellige en geslaagde avond. Naast de perfect onderhouden tuin van het clubhuis was het op deze zwoele windstille zomeravond, prima vertoeven en de opkomst groot.
Toen tegen 18.00 uur de eerste gasten binnen kwamen druppelen was interim chef-kok voor deze avond, Hugo Vogelezang, al druk in de weer met het eerste vlees op de barbecue. Onder het genot van een hapje en drankje werd er volop bijgepraat door de aanwezigen.

Pagina's