Honderd leden, nieuw logo en nieuwe website

De scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën heeft de mijlpaal van 100 leden bereikt en heeft een nieuw logo gekregen met daaraan gekoppeld een nieuwe website. Tijdens een gedenkwaardige ledenbijeenkomst op maandag 11 september in het clubgebouw De Neutrale Hoek op het sportpark Wildervank werd het 100e lid bekend gemaakt en werd de nieuwe website gelanceerd, alsmede ook een compleet nieuw logo. Daarmee werd de kroon gezet op het samengaan van de COVS- groepen Veendam en Omstreken en Oost Groningen. Op 22 december 2015 werd deze “fusie” beklonken bij de notaris.

Het heeft dus even geduurd voordat het nieuwe logo tot stand is gekomen want de leden waren daarin erg kritisch. De twee fluitjes in het nieuwe logo symboliseren het samengaan. De kleurstelling heeft te maken met het veen van de Veenkoloniën en de klei van Oldambt. De grijstint geeft ook aan dat de scheidsrechter eigenlijk een grijze muis moet zijn; dan valt hij niet op. Het nieuwe logo is bedacht door Eric ten Horn, lid van deze actieve COVS- groep.

Er is ook een nieuwe website gebouwd: https;//covssov.nl  De oude site was gecrasht door een grote stroomstoring. Het jeugdlid Sander Grupstra heeft met zijn vader Martin Grupstra een hele mooie, frisse site opgezet, waar de vereniging erg trots op mag zijn. Naast het clubhuis moet deze site de belangrijkste bindende factor van de vereniging worden. Alle leden hebben een persoonlijke toegangscode ontvangen voor een afgeschermd deel.

Op 1 juni 2017 werd de 55- jarige Luc Leenknegt uit Oostwold ingeschreven als 100e lid van Oldambt en Veenkoloniën. Dat werd hem toen niet verteld. Maar hij werd wel speciaal uitgenodigd voor de bijeenkomst van 11 september. Hij ontving een fraaie oorkonde uit handen van secretaris Jan Eelssema en hij hoeft in 2018 geen contributie te betalen. Luc Leenknegt was tot dusver clubscheidsrechter bij VVS maar wil nu ook voor de KNVB gaan fluiten.

De scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën ziet door deze ontwikkelingen de toekomst positief tegemoet. De afgelopen maanden werd ook nog de keuken van het clubgebouw De Neutrale Hoek volledig gerenoveerd door een aantal creatieve leden. In maart 2018 bestaat dit clubgebouw 25 jaar. Weer een volgende mijlpaal om bij stil te staan.

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar