Oldambt en Veenkoloniën

Groepszichtbaarheid: 

Openbaar

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Locatie: 

Oldambt en Veenkolonien
Woortmanslaan 3
9648 AA Wildervank
Nederland
Telefoonnummer: Array

E-mail: 

Trainingsclinic

Afgelopen donderdagavond organiseerde trainer Melchert Kok een fantastische trainingsclinic voor onze trainingsleden. Met veel vreugde instrueerde hij de heren hoe te lopen, wanneer te sprinten en welke tempo aan te houden. Ook heeft Melchert onze eigen Tonny nog het een en ander mee kunnen geven. Helaas was de opkomst voor de trainingsclinic niet groot. Melchert heeft maar acht leden mogen laten trainen.

Johan Suurd 40 jaar COVS- lid

In anderhalf uur zat de uitgestelde algemene ledenvergadering van onze scheidsrechtersvereniging erop; inclusief een ruime pauze. Het bestuur meegerekend waren er 22 leden aanwezig. Erevoorzitter Willem Molema was wel aanwezig, de andere erevoorzitter Dick Oud was verhinderd. Ook ons jongste bestuurslid Martin Wever miste zijn eerste JAV; hij kreeg te laat bericht over een coronatest. De coronapandemie heeft onze vereniging natuurlijk ook parten gespeeld en nog steeds.

Een succesvolle, spelregeltechnische avond

Op de laatste avond van de maand augustus heeft Johan Suurd onze trainingsleden de nieuwe spelregels van het veldvoetbal gepresenteerd. Met tekst en beelden legde hij op intrigerende wijze uit waarom het een, maar niet het ander bestraft dient te worden in het nieuwe seizoen. De vierentwintig aanwezigen stelden zichzelf dezelfde vraag en traden daarom ook vaak in discussie.

Training vanaf Peerdewaske voorlopig gestopt

Op zaterdagmorgen 16 mei 2020 kwamen vier leden van onze trainingsgroep bij elkaar op de parkeerplaats “Peerdewaske” aan de Woortmanslaan in Wildervank, om van daaruit een looptraining te gaan doen in het recreatiepark Borgerswold. De reden was dat door de corona- maatregelen geen wedstrijden meer in het weekeinde werden gefloten en men toch actief wilde zijn.

Pagina's