Oldambt en Veenkoloniën

Printvriendelijke versieSend by email

Locatie

Oldambt en Veenkolonien
Woortmanslaan 3
9648 AA Wildervank

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Honderd leden, nieuw logo en nieuwe website

De scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën heeft de mijlpaal van 100 leden bereikt en heeft een nieuw logo gekregen met daaraan gekoppeld een nieuwe website. Tijdens een gedenkwaardige ledenbijeenkomst op maandag 11 september in het clubgebouw De Neutrale Hoek op het sportpark Wildervank werd het 100e lid bekend gemaakt en werd de nieuwe website gelanceerd, alsmede ook een compleet nieuw logo. Daarmee werd de kroon gezet op het samengaan van de COVS- groepen Veendam en Omstreken en Oost Groningen.

Eric ten Horn weer ongenaakbaar

Voor het zesde opeenvolgende jaar is Eric ten Horn gehuldigd tot spelregelkampioen van de scheidsrechtersvereniging Veendam en Omstreken over het jaar 2015. Dat was tevens de laatste keer want door de fusie met Oost Groningen is de naam van de vereniging nu Oldambt en Veenkoloniën. Eric mocht verleden jaar de Sam Poeteray Wisselbeker definitief in ontvangst nemen. Er komt een nieuwe wisselbeker en na overleg met de familie zal deze ook weer naar Sam Poeteray genoemd worden.

Bestand: 

Scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën van start (Twee Groninger scheidsrechtersverenigingen samen verder)

De scheidsrechtersverenigingen ‘’Veendam en Omstreken’’ en ‘’Oost Groningen’’gaan samen verder onder de naam Scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën. Op 22 december 2015 werd daartoe de notariële akte gepasseerd. Daarmee is een einde gekomen aan ruim twee jaar vergaderen tussen beide besturen, dat daarbij ondersteuning kreeg van een fusiecommissie.

Bestand: 

Veendam op bezoek bij Fair Play winnaar

In het seizoen 2014- 2015 eindigde de studenten vereniging The Knickerbockers uit Groningen op de 6e plaats van het Fair Play klassement van het district Noord van de KNVB. Op een totaal van 436 verenigingen is dat een prestatie om zeer trots op te zijn.

Het bestuur van de scheidsrechtersvereniging Veendam en Omstreken wil het bestuur en de leden van G.S.V.V. The Knickerbockers hierbij van harte feliciteren met het behalen van dit zeer sportieve resultaat. Van de 32 donateurclubs die onze COVS- groep telt, is The Knickerbockers op de 1e plaats geëindigd. 

Bestand: 

Start training

Tijdstip: 

di 17 aug 2010 - 19.30

Op dinsdag 17 augustus worden de trainingen weer hervat i.s.m. de COVS Veendam e.o.

De training begint om 19:30 en wordt gegeven door Rene Tonen.

Plaats van handeling is het sportcomplex van de vv Wildervank. Als u deel wilt nemen kunt u zich melden bij de "Neutrale hoek" achter het kunstgrasveld. U kunt parkeren voor de Wildervanck hal.

Danny Makkelie bezoekt Oost Groningen

Tijdstip: 

ma 24 okt 2011 - 19.30

We zijn er in geslaagd om arbiter Danny Makkelie op maandag 24 oktober a.s. naar Oost-Groningen te doen komen en we hopen dat U massaal dorpshuis De Snikke (Raadhuislaan 47, Oude Pekela) zult bezoeken om deze coming man van het Betaalde Voetbal bezig te horen en te zien. We denken dat U een knalavond kunt verwachten, die zal aanvangen om 19.30 uur, en we willen graag toelichten hoe we aan die verwachting komen!

Danny Makkelie bezoekt Oost Groningen

We zijn er in geslaagd om arbiter Danny Makkelie op maandag 24 oktober a.s. naar Oost-Groningen te doen komen en we hopen dat U massaal dorpshuis De Snikke (Raadhuislaan 47, Oude Pekela) zult bezoeken om deze coming man van het Betaalde Voetbal bezig te horen en te zien. We denken dat U een knalavond kunt verwachten, die zal aanvangen om 19.30 uur, en we willen graag toelichten hoe we aan die verwachting komen!

Bijscholing clubscheidsrechters groot succes

Op zaterdag 17 januari kwamen 15 clubscheidsrechters bijeen in het regionaal scheidsrechterscentrum De Neutrale Hoek in Wildervank. Op initiatief van COVS Veendam e.o. kregen zij een opfriscursus aangeboden door KNVB- docent Henk Norbart. Scheidsrechters die vaak al jaren voor hun vereniging fluiten, werden getoetst op hun parate kennis en uitvoering van hun hobby. Ieder fluit natuurlijk op zijn eigen manier maar er zijn bepaalde richtlijnen die voor alle scheidsrechters gelden.

BOS- cursus bij COVS Veendam haalt NOS- journaal.

Maandagmiddag werden wij door de NOS overvallen met de vraag of zij die avond een reportage mochten maken van de BOS- cursus die bij ons gaande is. Gistermorgen stond er een artikel in De Telegraaf over jonge scheidsrechters. Dat was dan ook de aanleiding. Het was vooral belangrijk om de allerjongste cursisten te interviewen. Zo’n kans laat je als vereniging natuurlijk niet lopen, al waren er even twijfels over de echtheid van de vraag van de NOS. Maar na een tweede telefoontje bleek dat cursusleider Henk Norbart ook al was ingelicht.

Abonneren op
X
Secure Login

This login is SSL protected