Beleid

Clubblad van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (december 2017)

Hierbij het uitgebrachte clubblad van de Scheidsrechtersvereniging Zwole e.o., 56ste jaargang, nummer 5, december 2017.

Met de onderstaande link krijgt u de bladerbare pdf-versie.

https://issuu.com/janlahuis/docs/clubblad_szo__nummer_5__december_20

Als bijlage is ook de gewone pdf-versien bijgevoegd.

Bestand: 

COVS in de media: 'clubs moeten meer doen tegen agressie'

In diverse edities van Het Noord-Hollands Dagblad (Kennemerland, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem) was afgelopen week het verhaal van scheidsrechter (en voorzitter van de Haarlemse scheidsrechtersvereniging) Martijn Egner te lezen. Tijdens een wedstrijd in Amsterdam kreeg hij een kopstoot.

Direct bij de start van het seizoen worden we dus alweer geconfronteerd met een dergelijke ernstige molestatie. De COVS reageert in de regionale Noordhollandse media op dit incident.  

Bestand: 

Week van de scheidsrechter

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER, 7 T/M 14 OKTOBER

NIEUW COVS INITIATIEF SLAAT AAN!

VÉÉL CLINICS MET BVO-SCHEIDSRECHTERS…….

Dit jaar wordt er voor het eerst door de COVS met de KNVB samengewerkt in het kader van de Week van de Scheidsrechter. Dit jaar heeft de COVS en dan met name de commissie Werving & Behoud het initiatief genomen om juist in de Week van de Scheidsrechter het scheidsrechtersvak te promoten.

Bestand: 

Mededelingen VCN - September 2017.

Brief aan KNVB over FIFA-conditietest eis voor SO II.

Het VCN heeft kennisgenomen van het besluit van de KNVB om de FIFA-conditietest voor scheidsrechters als voorwaarde voor deelname aan de SO II cursus te stellen. De COVS is vooraf niet gekend in dit besluit. Omdat de COVS van mening is dat juist nu het overleg over verschillende zaken aangaande scheidsrechters amateurvoetbal met de KNVB sterk is verbeterd, is besloten om ons ongenoegen over dit besluit per brief aan de KNVB kenbaar te maken (verzonden op za. 23 sept. jl.).

 

Bestand: 

Data kaartcompetitie SZO seizoen 2017 - 2018

De heer M. (Marinus) Blankvoort verzorgt namens de Ontspanningscommissie ook het volgend seizoen 2017 - 2018 de kaartcompetitie voor de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO). De locatie is wederom het clubhuis van de Handbalvereniging Zwolle, Luttekeweg 11, 8031 LG Zwolle. De heer Blankvoort zal daarbij worden bijgestaan door Hans van der Veen en de secretaris Jan Lahuis, die de administratie ook het volgend seizoen voor zijn rekening neemt.

Einduitslag Kaartcompetitie SZO seizoen 2016 - 2017

De kaartcompetitie van het seizoen 2016 – 2017 is weer ten einde. Op donderdag 13 april jl. werd de afsluitende kaartavond gehouden. De winnaar van de laatste afsluitende kaartavond was Wim Weuring. Hij behaalde 5.233 punten. Teun van Unen werd tweede met 5.207 punten. Derde eindigde Hans van der Veen met één punt minder 5.206 punten. Op de vierde plaats eindigde Klaas Klaassen met 4.953 punten en vijfde werd Marinus Blankvoort met 4.716 punten. De poedelprijs ging dit keer naar Jan Bosscher met 3.959 punten.

Bestand: 

Verslag Algemene Ledenvergadering SZO d.d. 27 maart 2017

Omstreeks 20.05 uur opende voorzitter Hans van der Veen de Algemene Ledenvergadering van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO), die evenals vorig jaar werd gehouden in de kantine van de v.v. KHC te Kampen. Het is vorig jaar heel goed bevallen, zodat het bestuur heel erg content was, dat we er dit jaar ook weer terecht konden. We werden ook dit jaar gastvrij bij de v.v. KHC ontvangen en er werd van alles geprobeerd om ons ten dienste te zijn. In het begin wilde het niet zo vlotten met de beamer, maar vóór aanvang van de vergadering was alles wel in kannen en kruiken.

Bestand: 

Pagina's

Abonneren op RSS - Beleid
X
Secure Login

This login is SSL protected