Beleid

KNVB zoekt nieuwe docenten

De KNVB wil nieuwe arbitragedocenten opleiden. Daar is dringend behoefte aan, omdat er veel opleidingen voor scheidsrechters worden aangeboden (verenigingsscheidsrechter, SO I, SOII, SOIII, themabijeenkomsten) en het nu soms veel moeite kost om voor elke opleiding een docent te krijgen. Het komende seizoen heeft de KNVB weer 12 opleidingsplekken om te voorzien in de dringende behoefte aan docenten, met name in de districten West 1, Noord, Oost en Zuid 1.

Algemene Ledenvergadering van de SZO d.d. 26 maart 2018

KNVB en COVS praten over opleidingen, samenwerking en vernieuwing rapportage

Donderdag 11 januari heeft in Zeist regulier overleg plaatsgevonden tussen de KNVB en de COVS. Vele onderwerpen zijn de revue gepasseerd, meest in het oog springende onderwerpen waren de SO-II cursus, samenwerking bij de opleidingen voor scheidsrechters en de stand van zaken met betrekking tot de vernieuwingen rondom rapportage en begeleiding.

 

SO-II cursus

Bestand: 

Clubblad van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (april 2018)

Hierbij het uitgebrachte clubblad van de Scheidsrechtersvereniging Zwole e.o., 57ste jaargang, nummer 2, april 2018.

Met de onderstaande link krijgt u de bladerbare pdf-versie.

https://issuu.com/janlahuis/docs/clubblad_szo__nummer_2__april_2018

Als bijlage is ook de gewone pdf-versien bijgevoegd.

Bestand: 

COVS in de media: 'clubs moeten meer doen tegen agressie'

In diverse edities van Het Noord-Hollands Dagblad (Kennemerland, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem) was afgelopen week het verhaal van scheidsrechter (en voorzitter van de Haarlemse scheidsrechtersvereniging) Martijn Egner te lezen. Tijdens een wedstrijd in Amsterdam kreeg hij een kopstoot.

Direct bij de start van het seizoen worden we dus alweer geconfronteerd met een dergelijke ernstige molestatie. De COVS reageert in de regionale Noordhollandse media op dit incident.  

Bestand: 

Pagina's

Abonneren op RSS - Beleid
X
Secure Login

This login is SSL protected