Persbericht

September-uitgave De Scheidsrechter deze week in uw mailbox

Na de zomerstop is ook de redactie van De Scheidsrechter weer druk aan de slag gegaan. Aankomende week zult u de septembereditie van ons blad in uw mailbox aantreffen. 

 

In deze nieuwe editie o.a. de volgende onderwerpen:

- Toptalent Edgar Bijl rammelt aan poorten betaald voetbal

- Fluiten in België, hoe gaat dat? 

Honderd leden, nieuw logo en nieuwe website

De scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën heeft de mijlpaal van 100 leden bereikt en heeft een nieuw logo gekregen met daaraan gekoppeld een nieuwe website. Tijdens een gedenkwaardige ledenbijeenkomst op maandag 11 september in het clubgebouw De Neutrale Hoek op het sportpark Wildervank werd het 100e lid bekend gemaakt en werd de nieuwe website gelanceerd, alsmede ook een compleet nieuw logo. Daarmee werd de kroon gezet op het samengaan van de COVS- groepen Veendam en Omstreken en Oost Groningen.

De Scheidsrechter: wat staat er in de volgende editie?

Aanstaande dinsdag 28 maart vindt u de nieuwste editie van De Scheidsrechter in uw mailbox. Daarin weer veel onderwerpen die het lezen meer dan waard zijn. Een kleine greep uit deze onderwerpen:

- Aftrap serie ‘Fluiten over de grens’

- Homoacceptatie en arbitrage

- interview betaald voetbalscheidsrechter Jochem Kamphuis

- KNVB met videoarbitrage in Zuid-Korea

- Verslag Jaarlijkse Algemene Vergadering COVS

 

Wat staat er in de volgende editie van De Scheidsrechter?

Komend weekend komt de eerste editie van De Scheidsrechter van dit seizoen uit. Houd uw mailbox in de gaten, want er staat weer veel in dat meer dan de moeite waard is!

 

Vanaf volgende week leest u onder andere: 

- Een interview met assistent-scheidsrechter Sander van Roekel (team Kuipers).

- Arbiter in andere sport: handbal.

COVS: ‘kledingincident’ wederom triest dieptepunt

Nieuw geval van onacceptabel geweld tegen een scheidsrechter

Afgelopen weekend vond de scheidsrechter na de (wat hectisch verlopen) wedstrijd vv Twenthe (Goor) – Turkse Kracht (Deventer) zijn kleding en andere eigendommen beschadigd en verspreid over meerdere afvalbakken op het sportterrein terug. Een nieuw geval van geweld tegen een scheidsrechter op de Nederlandse velden.

Scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën van start (Twee Groninger scheidsrechtersverenigingen samen verder)

De scheidsrechtersverenigingen ‘’Veendam en Omstreken’’ en ‘’Oost Groningen’’gaan samen verder onder de naam Scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën. Op 22 december 2015 werd daartoe de notariële akte gepasseerd. Daarmee is een einde gekomen aan ruim twee jaar vergaderen tussen beide besturen, dat daarbij ondersteuning kreeg van een fusiecommissie.

Pagina's

Abonneren op RSS - Persbericht