Persbericht

Een bruisende 'Week van de Scheidsrechter' in Amsterdam met Dennis Higler, Sander van der Eijk en open training

Een mooie 'Week van de Scheidsrechter' breekt aan in Amsterdam en omgeving

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober 2017 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats, een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Vanuit deze gedachte, maar ook bedoeld om scheidsrechters te inspireren, organiseert de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam een drietal activiteiten in deze week.

 

September-uitgave De Scheidsrechter deze week in uw mailbox

Na de zomerstop is ook de redactie van De Scheidsrechter weer druk aan de slag gegaan. Aankomende week zult u de septembereditie van ons blad in uw mailbox aantreffen. 

 

In deze nieuwe editie o.a. de volgende onderwerpen:

- Toptalent Edgar Bijl rammelt aan poorten betaald voetbal

- Fluiten in België, hoe gaat dat? 

Honderd leden, nieuw logo en nieuwe website

De scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën heeft de mijlpaal van 100 leden bereikt en heeft een nieuw logo gekregen met daaraan gekoppeld een nieuwe website. Tijdens een gedenkwaardige ledenbijeenkomst op maandag 11 september in het clubgebouw De Neutrale Hoek op het sportpark Wildervank werd het 100e lid bekend gemaakt en werd de nieuwe website gelanceerd, alsmede ook een compleet nieuw logo. Daarmee werd de kroon gezet op het samengaan van de COVS- groepen Veendam en Omstreken en Oost Groningen.

Amsterdam na kwart eeuw afwezigheid weer present op NK spelregels

De Scheidsrechters Vereniging Amsterdam heeft zich vrijdagavond in Bussum geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap spelregels veldvoetbal. De laatste keer dat de Amsterdammers actief waren op het NK was in 1992, dat destijds in eigen stad werd georganiseerd. Dit jaar zijn de hoofstedelingen - na een afwezigheid van 25 jaar - weer present op het Nederlands Kampioenschap dat op zaterdag 10 juni in Heerenveen wordt gehouden.

De Scheidsrechter: wat staat er in de volgende editie?

Aanstaande dinsdag 28 maart vindt u de nieuwste editie van De Scheidsrechter in uw mailbox. Daarin weer veel onderwerpen die het lezen meer dan waard zijn. Een kleine greep uit deze onderwerpen:

- Aftrap serie ‘Fluiten over de grens’

- Homoacceptatie en arbitrage

- interview betaald voetbalscheidsrechter Jochem Kamphuis

- KNVB met videoarbitrage in Zuid-Korea

- Verslag Jaarlijkse Algemene Vergadering COVS

 

Einduitslag NK Zaalvoetbal COVS Nederland d.d. 21 januari 2017

Geachte collega’s bestuurder en COVS-vrienden,

De Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) kan terug zien op een heel mooi NK Zaalvoetbal van COVS Nederland op zaterdag 21 januari 2017 te Emmeloord.

In eerdere e-mails had ik het reeds aangekondigd, dat het een fantastische accommodatie is. Ook alleen maar lovende woorden over de accommodatie van de “Bosbadhal” in Emmeloord met voldoende parkeergelegenheid.

Wat staat er in de volgende editie van De Scheidsrechter?

Komend weekend komt de eerste editie van De Scheidsrechter van dit seizoen uit. Houd uw mailbox in de gaten, want er staat weer veel in dat meer dan de moeite waard is!

 

Vanaf volgende week leest u onder andere: 

- Een interview met assistent-scheidsrechter Sander van Roekel (team Kuipers).

- Arbiter in andere sport: handbal.

Pagina's

Abonneren op RSS - Persbericht
X
Secure Login

This login is SSL protected