Regiobericht

Toon Fitters benoemd tot Clubman van het jaar 2017

Waalwijk, 20171017 -- Volgens traditie wordt sinds 1986 op de Jaarlijkse Algemene Vergadering de Clubman van het jaar bij COVS De Langstraat bekend gemaakt. Het bestuur draagt sindsdien elk jaar een lid voor die zich in bijzonder mate verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Ook dit jaar is het bestuur erin geslaagd om een kandidaat te vinden die in aanmerking komt voor de prestigieuze titel. Het is de voorzitter een genoegen om bekend te maken dat Toon Fitters is benoemd tot clubman van het jaar in 2017.

Remco Rissema (18) geselecteerd voor de Danny Makkelie talentenpool

Remco Rissema begon in de E7 bij DESK met voetballen. In 2011 begon hij met het leiden van de wedstrijden. Dankzij William Saleming, Arnold Paashuis en Sjaak van Ree en een enorme motivatie en doorzettingsvermogen van Remco zelf, is hij geselecteerd voor de talentenpool van scheidsrechter Danny Makkelie. Een unieke kans om als jonge scheidsrechter de top van Nederland en misschien wel internationaal te gaan fluiten. Remco is nog jong en aan zijn mentaliteit zal het niet liggen om zijn doelstelling te behalen.

Jan van Mersbergen benoemd tot clubman van het jaar 2015

Volgens traditie wordt sinds 1986 op de Jaarlijkse Algemene Vergadering de Clubman van het jaar bij COVS De Langstraat bekend gemaakt. Het bestuur draagt sindsdien elk jaar een lid voor die zich in bijzonder mate verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Ook dit jaar is het bestuur erin geslaagd om een kandidaat te vinden die in aanmerking komt voor de prestigieuze titel. Het is de voorzitter een genoegen om bekend te maken dat Jan van Mersbergen is benoemd tot clubman van het jaar in 2015.

Pagina's

Abonneren op RSS - Regiobericht
X
Secure Login

This login is SSL protected