Voetbal

Boxmeer/Cuijk Nederlands kampioen, Breda sportiefste

Na een zinderende finale, die uiteindelijk beslist moest worden door het nemen van strafschoppen, is Boxmeer/Cuijk de winnaar geworden van het COVS Nederlands kampioenschap veldvoetbal voor scheidsrechters.

Breda ontving de prijs voor de sportiefste ploeg. Met een 9,6 gemiddeld over 5 wedstrijden was dat geheel terecht.

(Later meer)

Hieronder de einduitslag.

Groningen Nederlands kampioen zaalvoetbal

Op het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal voor COVS-teams is scheidsrechtersvereniging Groningen en omstreken er met de wisseltrofee vandoor gegaan. Tijdens het door scheidsrechtersvereniging Zwolle en omstreken perfect georganiseerde toernooi, bleken de Groningers in de finale tegen Nijverdal de sterkste. 

Scheidsrechtersvereniging Zaanstreek won de Fairplay-prijs.

Bijgevoegd in de PDF-bestanden alle uitslagen en de volledige eindstand. In de volgende editie van De Scheidsrechter volgt een uitgebreider verslag over het NK zaalvoetbal.

Helmond/Venlo wint NK veldvoetbal voor COVS-teams

Het combinatieteam van de COVS-groepen Helmond en Venlo heeft in Groningen de titel in de wacht gesleept op het NK veldvoetbal coor COVS-teams. In een spannende finale won Helmond/Venlo van het thuisspelende Groningen na strafschoppen. Vorig jaar was dit ook al de finale, toen was het echter Groningen dat na strafschoppen won. HZO Drenthe won de strafschoppenserie om de 3e en 4e plaats van Enschede.

Het combinatieteam COVS Zeeland won de sportiviteitsprijs.

In De Scheidsrechter van juni leest u meer over het NK-veldvoetbal.

 

NK Zaalvoetbal - Scheidsrechtersvereniging Drachten e.o.

Donderdag 28 november j.l. heeft de loting van het door ons te organiseren NK zaalvoetbal plaats gevonden. Het toernooi zal plaatsvinden 18 januari 2014 in de  topsporthallen te Leek. Aanvang 10 uur. De loting is verricht door F.Smit (VCN/COVS) en onze bestuursleden Douwe Boonstra en Harm Veenstra.  Dit keer ligt de organisatie in handen v.d  COVS  Drachten. Meer informatie www.covsdrachten.nl

Abonneren op RSS - Voetbal