Redactie

Samenstelling Redactie “de Scheidsrechter”

Redactieraad:

Ron de Bruin (portefeuillehouder Bestuur COVS redactie@covs.nl

 

Regiocorrespondenten:

Noord:        Vacature

Oost:          Vacature regiooost@covs.nl

West 1:       Vacature

West 2:       Jan ter Harmsel regiowest2@covs.nl

Zuid 1:        Jan Stuut regiozuid1@covs.nl

Zuid 2:        Bernard Schenk regiozuid2@covs.nl

 

 

 

 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Primeur voor de SVDU

Op de Nieuwjaarsreceptie van de SVDU overhandigden Ron de Bruin (Bestuurslid COVS) en Pieter de Bruijn (Accountmanager Axiwi) aan Eric de Vos (Voorzitter SVDU) de eerste koffer met een vijfdelige headset-set. Deze headset-set kan gebruikt worden bij het coachen van de scheidsrechter tijdens oefenwedstrijden, waardoor er tijdens de wedstrijd nuttige informatie aan de scheidsrechter, maar ook aan de assistenten kan worden gegeven.

De COVS is op zoek naar een webredacteur voor onze website (www.covs.nl)

Een webredacteur is iemand die verantwoordelijk is voor het redactiewerk aan een website, vooral het redigeren van teksten, het (mede) bepalen van de inhoud en het up-to-date houden van de site. In feite is de rol van webredacteur vergelijkbaar met die van redacteur, met dit verschil dat een webredacteur zich uitsluitend bezighoudt met online teksten.

 

Wat doet een webredacteur?

Trainersopleiding voor COVS-groepen

Namens COVS Nederland werd in Breda nieuwe trainers opgeleid voor het trainen van scheidsrechters.

In het verleden heeft Hans Moonen hiervoor zijn certificaat gehaald en Hans heeft met zijn kennis en kunde hier 4 avonden les ingegeven waarin zowel theorie als praktijk centraal stonden.

Op maandag 3 december 2019 werden 4 certificaten “Conditietrainer Scheidsrechter Veldvoetbal COVS uitgereikt aan 4 cursisten: Dylan Boomaars en Melvin Vink van de COVS Breda en Marcel Roeleveld en Jesse Knetsch van SVDU Utrecht. Heren van harte gefeliciteerd.

Kom naar het arbitragecongres voor scheidsrechters uit Zuid 1!

Locatie

Brasserie  “De Guldenberg”
Guldenberg 12
Helvoirt
NL

In navolging van het arbitragecongres Noord en Oost (met veel opkomst en succes) organiseert COVS Nederland het 3e arbitragecongres, nu in Zuid 1.  

Op zaterdag 11 januari a.s. verzorgt COVS een arbitragedag voor scheidsrechters, rapporteurs, begeleiders en assistenten die de gehele dag in het teken staat voor scheidsrechters in Zuid 1. Ook verenigingscheidsrechters zijn hier welkom.

Pagina's