Buitengewone Algemene vergadering COVS Nederland prima verlopen

In Utrecht heeft woensdagavond 16 mei een Buitengewone Algemene Vergadering van de COVS plaatsgevonden. Tijdens de prima verlopen vergadering zijn enkele nieuwe bestuursleden benoemd in het Verenigingsbestuur COVS Nederland (VCN). 

In het dagelijks bestuur treden Pieter-Jan Janssen (secretaris) en Jos Straver (penningmeester) toe. Namens het district Zuid 1 is Arthur Smits benoemd, het district Zuid 2 wordt sinds deze vergadering vertegenwoordigd door Tomy Klein Zieverink. Johan Suurd zat al in het VCN, maar zal dat na de BAV doen namens het district Noord.

Afscheid werd er genomen van Hugo Jaspers en Thon Harte, die in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de COVS als respectievelijk secretraris en penningmeester/ledenadministrateur. 

Als intermezzo werd Ron de Bruin (landelijk met name bekend door het jarenlang runnen van De Scheidsrechter) verrast. Hij kreeg van goede vriend Rene Burger de Gouden Scheidsrechter opgespeld wegens zijn verdiensten voor de COVS. 

In dezelfde vergadering hebben de verenigingen de begroting voor 2018 vastgesteld en heeft het VCN een terugkoppeling gegeven op het verloop van en het vervolg op het rondje langs de velden. 

 

Enkele foto's vindt u hier.

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: