't Gooi

Printvriendelijke versieSend by email

Locaties

COVS 't Gooi
Albatroslaan 194
8241 CL Lelystad
Trainingen (SDO)
Abraham Kuyperlaan
Bussum

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Verslag Mokum Open 2011

Mokum open spelregelwedstrijd

 

Op 18 februari 2011 hebben  Hans de Jong,  Dick Visser, Carlo van der Werf en nieuwkomer Dirk Verzijl deelgenomen aan de individuele spelregelwedstrijd bij de SVA te Amsterdam

 

In totaal streden  40 deelnemers om  de velbegeerde Mokum Opencup.

De wedstrijd bestond uit 10 schriftelijke meerkeuzevragen,  10  bijzondere meerkeuzevragen  met 4 antwoorden w.o. soort overtreding, disciplinaire straf, spelstraf en plaats overtreding.

Spelregelwijzigingen seizoen 2011-2012!

Na goed gebruik zijn ook dit jaar weer enkele spelregels aangepast of dienen op een andere wijze geïnterpreteerd te worden. De actieve KNVB scheidsrechters hebben deze wijzigingen per e-mail ontvangen en voor alle leden die de spelregelwijzigingen niet hebben ontvangen, kunnen deze hierbij gedownload worden. Alle leden kunnen op deze wijze goed voorbereid het seizoen ingaan.

 

Zie 2 bijlages.

KNVB

 

Bestand: 

Agenda

Onder dit kopje vind u alle agenda punten van trainingen, spelregelavonden (spelregelteam), bestuursvergaderingen maar ook ontspanningsavonden en verjaardagen!

 

Een maatje

Het waren mooie bezoeken die we met elkaar mochten afleggen. Dick van Lambalgen en mijn persoontje gingen periodiek op bezoek bij een collega-scheidsrechter die door omstandigheden al op tamelijk jonge leeftijd in een verzorgingshuis belandde. Meestal kozen we de eerste dinsdag van de maand. Dick kwam vanuit Baarn, soms per auto maar soms ook ‘gemotoriseerd’ zoals hij het zelf glimlachend uitdrukte.

Van de voorzitter

Maandagmiddag 23 april ontving ik het bericht dat Dick van Lambalgen was overleden. We wisten allemaal dat Dick ziek was en daarvoor behandeld werd in het Anthonie van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Donderdag 5 april ben ik nog een groot deel van de middag bij hem op bezoek geweest. Op dat moment was er geen enkele aanleiding om te denken dat het zo slecht met Dick ging. Mijn vrouw en ik hebben nog heel gezellig ons boterhammetje samen met hem gegeten terwijl hij lekker aan een kroketje zat te peuzelen en druk aan het vertellen was over zijn leven, vooral over zijn jonge jaren.

Onderscheidingen door de KNVB

Op vrijdagavond 20 april heeft de KNVB een avond georganiseerd om veldvoetbal scheidsrechters te onderscheiden. Tijdens deze avond kregen 25 scheidsrechters de gouden scheidsrechters speld uitgereikt en 25 scheidsrechters kregen de zilveren scheidsrechters speld uitgereikt. In restaurant “Zoete Inval” in Haarlemmerliede werden deze onderscheidingen uitgereikt door de voorzitter van de district commissie scheidsrechters, de heer Buitenhuis en door de heer Van den Bosch in de aanwezigheid van ongeveer 100 mensen. 

Pagina's

Abonneren op
X
Secure Login

This login is SSL protected