In memoriam - mijn maat Dirk van Lambalgen

Maandag 23 april jl. kreeg ik van Harm Wijnstra het bericht door, dat mijn maat Dirk was overleden. Ondanks het feit dat je weet dat hij ernstig ziek is en niet lang meer heeft, schrik je er toch van. 

 
Dirk kende ik vanuit de COVS ’t Gooi al meer dan 25 jaar. Samen hebben we heel lang in de voetbalcommissie gezeten zowel voor de toernooien in de zaal als op het veld. Samen hebben we ook heel veel jaren ons clubblad De Diagonaal verzorgd. 
 
Op diverse plekken zijn we geweest bij Tempo Bussum, het tuinhuis van Wubbo Lameijer, de bestuurskamer van sv Huizen en als laatste locatie kwamen we bijeen bij Repro Baarn. Als hij via de personeelsingang binnenkwam en het belletje hoorde riep hij steevast “laat maar ik ben het” en dan was het goed. 
 
Maar eerst belde hij me op en zei: “hé maat, wanneer heb je tijd voor de Diagonaal”. Dan reed ik vervolgens naar Dirk thuis, haalde hem daar op en reden we naar de Repro voor het verzorgen van ons clubblad. Als het werk klaar was bracht ik hem weer thuis en moest dan nog even mee naar binnen om een biertje te vatten. 
 
Jannie en ik hadden een fijne band met Dirk en Aaf zijn vrouw. We zullen Dirk erg missen en wensen Aaf en de kinderen Erik en Duco, Gods hulp toe bij het verwerken van dit grote verlies. Ik zal Dirk missen maar vergeten zal ik hem zeker niet. 
 
Dirk Adieu, 
 
je maatje,
Aart van der Roest
Dirk van Lambalgen

 

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar