Spelregelwedstrijden

Op 13 april 2012 vonden de halve finale spelregels in het District West 1 plaats. Onze vereniging wist dit jaar één team op de been te brengen, bestaande uit Hans de Jong, Tony van Waveren en Dirk Verzijl en de coach van het team Andries Lensink. Ons team was ingedeeld in de halve finale die gespeeld werd bij de SVA in Amsterdam, wegens hun ruimtegebrek werd deze halve finale gespeeld in de kantine van OSV. Ons team wist de halve finale als 1e te eindigen bij OSV door 302 punten te behalen. In de andere halve finale wist het team van Den Helder-Schagen als eerste te eindigen en SCU-1 werd daar tweede met beiden meer punten dan ons.

 
Duidelijk was dat de districtsfinale die gespeeld zou worden bij COVS Zeist e.o. zeer pittig voor ons team zou worden. Als regerend landskampioen zou SCU-1 direct geplaatst zijn. Daarnaast zou de beste van ons district of de nr. 2 indien SCU-1 als eerste zou eindigen naar de landelijke finale worden afgevaardigd. De inzet van ons team op 27 april in de districtsfinale was een plaats bij de beste 3, dus mee spelen voor een plek in de landelijke finale. 
 
Gedurende de avond werd duidelijk dat een plek bij de beste 2 erg moeilijk zou worden, maar voor plaats drie lagen we wel op koers. Met SCU-2 en Zeist streden wij om de derde plaats. Met een verschil van 7 punten ten opzichte van plaats 3 werden wij teleurstellend 5e.
 
We wensen SCU-1 en Den Helder-Schagen veel succes in de landelijke finale op 9 juni. Met dank aan de voortreffelijke organisatie, de jury, en natuurlijk onze supporters werd de avond laat afgesloten.
 

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar