VCN

Lid van verdienste Gerben Koeslag overleden

Op 8 oktober is COVS lid van verdienste Gerben Koeslag op slechts 52-jarige leeftijd overleden. Gerben was al enige tijd ernstig ziek. 

Als bestuurslid van Doetinchem, het district Oost en in het VCN heeft Gerben zich vele jaren ingezet voor onze organisatie. Gerben was een man met een COVS-hart en we zijn hem veel dank verschudigd. Gerben zal gemist worden.

De COVS wenst zijn partner, familie en andere nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. 

 

 

 

 

 

 

Praat mee met COVS en KNVB!

De KNVB en COVS zijn op zoek naar scheidsrechters die mee willen praten over de samenwerking tussen scheidrechters, KNVB, COVS, voetbalverenigingen, spelers, trainers en alle andere betroknenen bij voetbalwedstrijden. Bijgaande brief hierover wordt naar alle COVS-leden verstuurd.

Beste scheidsrechter,

 

De scheidsrechter als ambassadeur

Afgelopen week vond op het steunpunt van de KNVB in Zwolle het eerste gesprek plaats over het onderwerp 'de scheidsrechter als ambassadeur'. Verschillende COVS-leden uit de districten Noord en Oost wisselden samen met Marco Groen (projectleider KNVB) en Pol Hinke (voorzitter COVS) van gedachten over verschillende stellingen/uitgangspunten rondom het thema 'ambassadeurschap'.

Week van de scheidsrechter: open brief aan alle voetballiefhebbers

De week van de scheidsrechter vindt plaats van 3 t/m 11 oktober. Het VCN is erg blij met de aandacht die er dan is voor de scheidsrechters. Tegelijkertijd is er de noodzaak om te blijven wijzen op het hoge aantal excessen op de voetbalvelden en het onbeschofte en onsportieve gedrag waar we als scheidsrechter nog te vaak mee te maken krijgen. De week van de scheidsrechter biedt de mogelijkheid om dat opnieuw onder de aandacht te brengen.

 

X
Secure Login

This login is SSL protected