VCN

Jaarlijkse Algemene Vergadering COVS Nederland 2020

Vanwege het Coronavirus heeft het bestuur besloten om de Jaarlijkse Algemene Vergadering van COVS Nederland uit te stellen. Deze vergadering zal daarom niet op 16 mei 2020, maar op zaterdag 3 oktober 2020 gehouden worden in het paviljoen van de SVDU te Utrecht. De uitnodiging en vergaderstukken worden te zijner tijd verstuurd. 

Corona-virus / Laatste sessies Rondje langs de velden 2020 uitgesteld

Nadat gisteren door onze overheid nieuwe maatregelen zijn aangekondigd om het Corona-virus tegen te gaan en ook de KNVB tot en met 6 april al het voetbal heeft afgelast, hebben wij als COVS ook besloten om de laatste twee sessies van het Rondje langs de velden op maandag 16 maart en woensdag 18 maart voorlopig uit te stellen.

Ons voetbal is van iedereen

Op zaterdag 8 februari 2020 is bij Amsterdamse amateurvereniging AVV Zeeburgia het plan “Ons voetbal is van iedereen” gepresenteerd. In het bijzijn van jeugdspelers van Zeeburgia, ministers Bruins en Koolmees, directie KNVB, vertegenwoordigers van de media en voetbalpartners werden het proces, de inhoud en de volgende stappen van het plan toegelicht.

Informatie over de COVS

Wat doet de COVS voor haar leden?

De COVS behartigt de belangen van de scheidsrechter.

De COVS werkt nauw samen met de KNVB en haar districten.

De COVS bespreekt met de KNVB en de districten alle zaken die betrekking hebben op het functioneren van de scheidsrechter.

De COVS heeft een eigen website, die op moderne wijze informatie verschaft over de activiteiten van de COVS en arbitrage in het algemeen.

De COVS heeft gediplomeerde trainers die op scheidsrechters gerichte conditietrainingen verzorgen.

Pagina's