Promotiefilm COVS online!

Hieronder is een clip te bewonderen die gemaakt is ter promotie van de COVS. Het is de bedoeling dat deze promofilm getoond gaat worden door vertegenwoordigers van de COVS op de (verenigings)scheidsrechterscursussen van de KNVB. Via de bijlage is te lezen hoe het filmpje gedownload kan worden zodat het ook op deze manier ingezet kan worden. Ook valt te lezen hoe COVS-groepen het filmpje op hun eigen site kunnen plaatsen.

Het VCN gaat met de KNVB in gesprek over een precieze invulling van de tijd die de COVS krijgt bij de cursussen, ook is het van belang dat de COVS weet wanneer en waar de cursussen gegeven worden.

Bij het filmpje hoort ook een instructie voor de vertegenwoordigers van de COVS bij de KNVB-cursussen en een map met de COVS-folder en andere informatie en inschrijfformulieren voor de dichtstbijzijnde scheidsrechtersvereniging. De COVS-groepen zullen op een later moment hier meer informatie over krijgen.

Voor nu alvast veel plezier met het kijken naar het filmpje, het laat goed zien wat de COVS te bieden heeft en waarom het eigenlijk voor elke scheidsrechter vanzelfsprekend moet zijn om zich aan te sluiten bij één van de vele COVS-scheidsrechtersverenigingen in het land.

Doelgroepen: 

Bestand: