Wie heeft er een mening? Wie wil er door Sean geïnterviewd worden?

Wie heeft er een mening? Wie wil er door Sean geïnterviewd worden?

Welke verenging verzamelt een aantal kandidaten en biedt Sean de mogelijkheid een groot aantal interviews in korte tijd te doen, bijv. in het eigen clubgebouw.

 

Sean Mallon, projectleider van het KNVB-project voor scheidsrechters “Rapportage en begeleiding”, is international rugby scheidsrechter geweest, geboren in Ierland en werkzaam bij het NOC/NSF. Hij heeft nog nooit een voetbalwedstrijd gefloten.

Maar hij heeft wel een eigenschap die veel voetbalscheidsrechters wordt toegedicht.

 

Tijdens onze eerste bijeenkomst werd de tweede bijeenkomst 21 juli genoteerd. Zo ook door Sean. Komt hij thuis, vertelt aan zijn vrouw dat hij een uitstekende en positieve bijeenkomst heeft gehad en dat de volgende staat gepland voor 21 juli. En daar komt die eigenschap naar voren. “Geen sprake van. Ik heb een afspraak voor je in Ierland gemaakt”. Wie heeft er de broek aan?

 

In het kader van het bovengenoemd project gaat Sean de komende maanden de boer op om informatie te verzamelen. Hij is daarom op zoek naar (oud)scheidsrechters, jong, oud, ervaren of niet die met hem willen sparren over hun ervaringen en wensen over de rapportage en begeleiding.

 

Sean komt ook graag naar een clubavond, trainingsavond of andere gelegenheid. De eerste contacten hierover lopen via Pol Hinke (voorzitter@covs.nl). Wil je meewerken aan een interview met Sean, heb je voldoende belangstellenden en wil je een contactavond, trainingsavond, technische avond of op een ander moment iets organiseren. Neem contact op met Pol.

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar