Update enquête Mulier Instituut

Als eerste wil de COVS Nederland jullie bedanken voor de vele reacties om mee te doen met de enquête van Mulier instituut. Met ingang van 17 november is deze enquête dan ook niet meer bereikbaar en is dus afgesloten. 

Van de 3491 deelnemers hebben uiteindelijk 1034 de enquête ingevuld en dat is iets meer dan 30%. We kunnen rustig zeggen dat dit een heel goed resultaat is want over het algemeen ligt respons van enquêtes tussen de 18% en 20%. Hier zijn wij dus ook trots op. Blijkbaar was het ook goed om dit eens te doen. Hartelijk dank daarvoor en mede dankzij jullie kunnen we hier meer vooruit en kijken wat we er mee moeten doen.

Ook Instituut Mulier bedankt jullie voor de persoonlijke mails en het invullen van de enquête. Zij zullen dit ook t.z.t. op hun site zetten. Wij als COVS Nederland zullen  er ook voor zorgen dat jullie hiervan op de hoogte brengen.

Medio januari hoopt het Mulier Instituut de gegevens te hebben verzameld en verwerkt in een rapport. En indien mogelijk wil het Mulier Instituut dit ook gaan koppelen en onderbouwen aan wetenschappelijk onderzoek.

Het rapport en onderbouwing word dan besproken met het bestuur COVS Nederland. Vervolgens als het rapport klaar is gaan en willen we dit met iedereen delen en informeren. De verwachting dat dit medio februari mogelijk is.

Wij als COVS hopen mede hierdoor onze visie en strategie aan te kunnen passen aan de vragen en behoeftes voor de COVS. Tevens zullen we deze info ook gebruiken richting onze gesprekspartner KNVB.

Wij  houden jullie op de hoogte. Mochten er nog vragen zijn dan hoor wij het graag via email of telefoon. Noord@covs.nl

Johan Suurd, 

Afgevaardigde District Noord van COVS Nederland, 

Portefeuillehouder technische zaken, opleidingen en spelregels

Doelgroepen: