Vertrek COVS Nederland penningmeester Jos Straver

Hieronder vindt u een mededeling naar aanleiding van het vertrek van Jos Straver als penningmeester:


Vertrek COVS Nederland penningmeester Jos Straver

Nadat Ron de Bruin heeft aangegeven zijn functie binnen het bestuur van COVS Nederland beschikbaar te stellen, heeft Jos Straver, na verschil van inzicht, zijn positie per direct vacant gesteld. Tijdelijk heeft het Bestuur Pieter Jan Janssen (voormalig secretaris) bereid gevonden de vrijgevallen positie tot de JALV in oktober 2021 in te vullen.

Pieter Jan Janssen (penningmeester@covs.nl) heeft tevens aangegeven zich tijdens de JALV beschikbaar te willen stellen voor een langere periode als penningmeester. Uiteraard kunnen anderen zich ook melden voor de positie van penningmeester bij onze secretaris a.i. Arthur Smits (secretaris@covs.nl).

Om te voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat rond de benoeming, zal het bestuur komende week de procedure kenbaar maken, alle beschikbare vacatures plaatsen op de website en verzenden aan de secretarissen van de COVS-lidverenigingen.

Vertrouwende jullie hiermee naar behoren te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groet,

Ron Sotthewes
Voorzitter COVS Nederland


Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft hier over. Het bestuur verzoekt verenigingsbesturen die vragen hebben deze via de secretaris in te sturen.

Zo stroomlijnen we de communicatie en krijgt u sneller antwoord.

Arthur Smits
secretaris a.i.

 

Doelgroepen: