Clinic met Erwin Blank bij Scheidsrechtersvereniging Zaanstreek

In samenwerking met de COVS en de KNVB organiseren de Scheidsrechtersverenigingen Zaanstreek en Waterland een clinic met Scheidsrechter Betaald Voetbal Erwin Blank.

Erwin Blank begon met fluiten omdat dat moest van zijn toenmalige trainer. Op zijn zeventiende besloot hij senioren te gaan fluiten. Erwin is nu 30 jaar en heeft inmiddels 91 wedstrijden in de Jupiler Leaugue en 6 wedstrijden in de Eredivisie gefloten (stand op 3 oktober 2019). En Erwin is nog lang niet klaar, want hij is nog steeds op zoek naar waar voor hem de top ligt. Één ding staat vast: we gaan nog veel van Erwin horen!

De eerste keer is als Erwin een clinic komt geven waarin hij uitleg geeft over de VAR en aan de hand van beelden nader ingaat op lastige situaties voor de scheidsrechter. Hierbij passeren kleine ergernissen als “waarom duurt het nu toch zo lang met die VAR”, “waarom is er nog steeds discussie over sommige beslissingen”, “waarom grijpt de VAR bij fouten soms niet in” en “mag de scheidsrechter nog wel zelf beslissen“ de revue. Ook zal Erwin de beelden gebruiken om in te gaan op specifieke spelregels en spelsituaties.

Er is dus zowel voor scheidsrechters als voor voetballiefhebbers genoeg reden om langs te komen op 15 oktober. Mis het niet!

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: