Einduitslag NK Zaalvoetbal COVS Nederland d.d. 21 januari 2017

Geachte collega’s bestuurder en COVS-vrienden,

De Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) kan terug zien op een heel mooi NK Zaalvoetbal van COVS Nederland op zaterdag 21 januari 2017 te Emmeloord.

In eerdere e-mails had ik het reeds aangekondigd, dat het een fantastische accommodatie is. Ook alleen maar lovende woorden over de accommodatie van de “Bosbadhal” in Emmeloord met voldoende parkeergelegenheid.

Het bestuur van de SZO heeft louter en alleen positieve geluiden gehoord over de organisatie, maar ook over de arbitrage. We hadden gewoon voor goede scheidsrechters gezorgd. Maar fluiten van wedstrijden is één ding en dat gaat ons in de regel wel redelijk goed af. Maar fluiten van collega scheidsrechters, die onder elkaar een toernooi spelen, is “andere koek”.

Je wilt je collega’s van de COVS enerzijds niet benadelen en anderzijds wil je ook niet marchanderen met de spelregels. Vind daarin maar eens de “gulden middenweg”. De scheidsrechters die wij hebben gevraagd, hebben zich – zoals de landelijk voorzitter Pol Hinke het verwoordde – uitstekend gekweten van hun taak.

Het bestuur van de SZO is blij dat het geslaagd is en dat iedereen tevreden naar huis is gegaan. Tja, er kan er maar één op de eerste plaats eindigen, dus zullen sommige teams “teleurgesteld” zijn. Maar de volgende keer zijn er weer nieuwe kansen.

Tot slot wil ik de Scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe hartelijk dankzeggen voor het feit, dat zij op het laatste moment nog een team hebben afgevaardigd. Zij hebben de organisatie daarmee een goede dienst bewezen. Dank daarvoor!

In de bijgaande bijlagen, heb ik – als pdf-bestand – de einduitslag van het Zaalvoetbaltoernooi en de einduitslag van het Fair Playklassement, alsmede de eindstanden van de beide poules bijgevoegd.

Er zijn vele (actie)foto’s gemaakt. Meer dan 180 foto’s. Op verzoek van de portefeuillehouder van het VCN, Frank Sanders, zullen deze foto’s beschikbaar worden gesteld aan de webmaster van de website van de COVS. Deze foto’s zullen dan binnen afzienbare tijd te zien zijn op de website. Bijgaand treffen jullie reeds een klein voorproefje aan.

Jan Lahuis, secretaris Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO).

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: 

X
Secure Login

This login is SSL protected