Amsterdam

Printvriendelijke versieSend by email

Locatie

Scheidsrechters Vereninging Amsterdam
Voorlandpad 17
1098 TZ Amsterdam
Telefoonnummer: 020 - 692 9193 of 06 - 14433346

De Scheidsrechters Vereniging Amsterdam stelt zich ten doel om de belangen van de voetbalscheidsrechters in Amsterdam en omgeving in de ruimste zin des woords te bevorderen en te behartigen. Om (assistent-)scheidsrechters te ondersteunen in het uitvoeren van hun hobby en hen een impuls te geven zich verder te ontwikkelen organiseert de SVA allerlei activiteiten, zoals trainingen, het bijhouden van spelregels en spelregelwijzigingen, begeleiding van scheidsrechters tijdens wedstrijden, clubavonden, technische avond of dag, etc.

Iedere dinsdag- en donderdagavond kunt u vrijblijvend bij ons komen trainen. Om 20.00 uur zal een deskundige trainer diverse trainingsvormen de revue laten passeren die uw conditie, loopvermogen en sprintsnelheid zullen verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.sva-amsterdam.nl en neem contact op met een van de bestuursleden indien u meer informatie wilt over onze vereniging.

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Nel Koekoek-Meeuwig, Lid van Verdienste van de SVA op 78 jarige leeftijd overleden.

Verslagenheid en droevenis overheerst bij de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam nadat ons het trieste bericht heeft bereikt dat ons lid Nel Koekoek-Meeuwig is overleden. Nel die ruim 50 jaar lid was van de SVA is woensdag in het bijzijn van haar familie overleden na het voeren van een lange en oneerlijke strijd die niet te winnen was. Nel Koekoek-Meeuwig is 78 jaar geworden.

Bestand: 

Een bruisende 'Week van de Scheidsrechter' in Amsterdam met Dennis Higler, Sander van der Eijk en open training

Een mooie 'Week van de Scheidsrechter' breekt aan in Amsterdam en omgeving

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober 2017 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats, een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Vanuit deze gedachte, maar ook bedoeld om scheidsrechters te inspireren, organiseert de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam een drietal activiteiten in deze week.

 

Bestand: 

Amsterdam na kwart eeuw afwezigheid weer present op NK spelregels

De Scheidsrechters Vereniging Amsterdam heeft zich vrijdagavond in Bussum geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap spelregels veldvoetbal. De laatste keer dat de Amsterdammers actief waren op het NK was in 1992, dat destijds in eigen stad werd georganiseerd. Dit jaar zijn de hoofstedelingen - na een afwezigheid van 25 jaar - weer present op het Nederlands Kampioenschap dat op zaterdag 10 juni in Heerenveen wordt gehouden.

Bestand: 

Abonneren op
X
Secure Login

This login is SSL protected