De Langstraat

Locatie

COVS De Langstraat
Eikendonklaan
5140 AL Waalwijk

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Scheidsrechters gezocht voor G-RKC-toernooi

Zondag 16 september organiseert "Samen RKC" de derde editie van het G-RKC-toernooi. Hiervoor zijn minimaal 8 scheidsrechters nodig. De wedstrijden vinden plaats van 10:00 tot 15:00 uur.

Ben je beschikbaar en wil je graag fluiten op deze mooie voetbaldag in het RKC stadion, stuur dan een mail naar langstraat@covs.nl.

Voor eventuele inhoudelijke vragen over het toernooi kun je Anke te Boekhorst, coördinator Stichting RKC benaderen op telefoonnummer 06-15503628. 

 

Dirk Prins gehuldigd als 40 jaar COVS lid

De 67e Jaarlijkse Algemene Vergadering van COVS De Langstraat op dinsdag 20 oktober 2015 stond in het teken van jubilarissen. Mari van Assen, Denie de Bie en Sjaak van Ree werden gehuldigd vanwege hun 25 jarig lidmaatschap, terwijl Dirk Prins een speld kreeg opgespeld vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap. Speciaal voor die gelegenheid was districtsbestuurder van COVS Zuid 1 Piet Janssen naar Waalwijk gekomen.

Jan van Mersbergen benoemd tot clubman van het jaar 2015

Volgens traditie wordt sinds 1986 op de Jaarlijkse Algemene Vergadering de Clubman van het jaar bij COVS De Langstraat bekend gemaakt. Het bestuur draagt sindsdien elk jaar een lid voor die zich in bijzonder mate verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Ook dit jaar is het bestuur erin geslaagd om een kandidaat te vinden die in aanmerking komt voor de prestigieuze titel. Het is de voorzitter een genoegen om bekend te maken dat Jan van Mersbergen is benoemd tot clubman van het jaar in 2015.

Remco Rissema (18) geselecteerd voor de Danny Makkelie talentenpool

Remco Rissema begon in de E7 bij DESK met voetballen. In 2011 begon hij met het leiden van de wedstrijden. Dankzij William Saleming, Arnold Paashuis en Sjaak van Ree en een enorme motivatie en doorzettingsvermogen van Remco zelf, is hij geselecteerd voor de talentenpool van scheidsrechter Danny Makkelie. Een unieke kans om als jonge scheidsrechter de top van Nederland en misschien wel internationaal te gaan fluiten. Remco is nog jong en aan zijn mentaliteit zal het niet liggen om zijn doelstelling te behalen.

X
Secure Login

This login is SSL protected