De Langstraat

Scheidsrechters gezocht voor G-RKC-toernooi

Zondag 16 september organiseert "Samen RKC" de derde editie van het G-RKC-toernooi. Hiervoor zijn minimaal 8 scheidsrechters nodig. De wedstrijden vinden plaats van 10:00 tot 15:00 uur.

Ben je beschikbaar en wil je graag fluiten op deze mooie voetbaldag in het RKC stadion, stuur dan een mail naar langstraat@covs.nl.

Voor eventuele inhoudelijke vragen over het toernooi kun je Anke te Boekhorst, coördinator Stichting RKC benaderen op telefoonnummer 06-15503628. 

Een halve eeuw actief in de scheidsrechterswereld

johnvanrekumTijdens de jaarvergadering van COVS de Langstraat op dinsdag 17 oktober 2017 is John van Rekum (66) uit Sprang Capelle gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap bij de COVS. Een snelle berekening leert ons dat hij dus op 16-jarige leeftijd lid is geworden. Hij wilde graag fluiten, maar dat mocht nog niet, want de minimumleeftijd was destijds nog 18 jaar.

Toon Fitters benoemd tot Clubman van het jaar 2017

Waalwijk, 20171017 -- Volgens traditie wordt sinds 1986 op de Jaarlijkse Algemene Vergadering de Clubman van het jaar bij COVS De Langstraat bekend gemaakt. Het bestuur draagt sindsdien elk jaar een lid voor die zich in bijzonder mate verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Ook dit jaar is het bestuur erin geslaagd om een kandidaat te vinden die in aanmerking komt voor de prestigieuze titel. Het is de voorzitter een genoegen om bekend te maken dat Toon Fitters is benoemd tot clubman van het jaar in 2017.

Drie jubilarissen onderscheiden op jaarvergadering De Langstraat

Waalwijk, 20171017 -- Tijdens de 69e Jaarlijkse Algemene Vergadering van COVS De Langstraat op dinsdag 17 oktober 2017 zijn drie leden in het zonnetje gezet vanwege hun jubileum. John van Rekum uit Sprang Capelle viert zijn 50-jarig lidmaatschap bij de COVS, Piet van Geenen is al 40 jaar lid van de scheidsrechtervereniging in de Langstraat en Gerrit Kolsloot is gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap.

Roel van der Werff onderscheiden met zilveren scheidsrechter COVS

De 68e Jaarlijkse Algemene Vergadering van COVS De Langstraat op dinsdag 18 oktober 2016 was weer een feestelijke gebeurtenis. Peter van den Tillaart werd gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap en Piet Jonkers nam een speld in ontvangst voor zijn 25-jarig lidmaatschap bij de COVS. Theo van Gastel was eveneens uitgenodigd in verband met zijn 25-jarig jubileum, maar hij moest wegens omstandigheden afzeggen voor de jaarvergadering.

Pagina's