De Langstraat

Printvriendelijke versieSend by email

Locatie

COVS De Langstraat
Eikendonklaan
5140 AL Waalwijk

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Een halve eeuw actief in de scheidsrechterswereld

johnvanrekumTijdens de jaarvergadering van COVS de Langstraat op dinsdag 17 oktober 2017 is John van Rekum (66) uit Sprang Capelle gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap bij de COVS. Een snelle berekening leert ons dat hij dus op 16-jarige leeftijd lid is geworden. Hij wilde graag fluiten, maar dat mocht nog niet, want de minimumleeftijd was destijds nog 18 jaar.

Bestand: 

Toon Fitters benoemd tot Clubman van het jaar 2017

Waalwijk, 20171017 -- Volgens traditie wordt sinds 1986 op de Jaarlijkse Algemene Vergadering de Clubman van het jaar bij COVS De Langstraat bekend gemaakt. Het bestuur draagt sindsdien elk jaar een lid voor die zich in bijzonder mate verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Ook dit jaar is het bestuur erin geslaagd om een kandidaat te vinden die in aanmerking komt voor de prestigieuze titel. Het is de voorzitter een genoegen om bekend te maken dat Toon Fitters is benoemd tot clubman van het jaar in 2017.

Bestand: 

Drie jubilarissen onderscheiden op jaarvergadering De Langstraat

Waalwijk, 20171017 -- Tijdens de 69e Jaarlijkse Algemene Vergadering van COVS De Langstraat op dinsdag 17 oktober 2017 zijn drie leden in het zonnetje gezet vanwege hun jubileum. John van Rekum uit Sprang Capelle viert zijn 50-jarig lidmaatschap bij de COVS, Piet van Geenen is al 40 jaar lid van de scheidsrechtervereniging in de Langstraat en Gerrit Kolsloot is gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap.

Roel van der Werff onderscheiden met zilveren scheidsrechter COVS

De 68e Jaarlijkse Algemene Vergadering van COVS De Langstraat op dinsdag 18 oktober 2016 was weer een feestelijke gebeurtenis. Peter van den Tillaart werd gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap en Piet Jonkers nam een speld in ontvangst voor zijn 25-jarig lidmaatschap bij de COVS. Theo van Gastel was eveneens uitgenodigd in verband met zijn 25-jarig jubileum, maar hij moest wegens omstandigheden afzeggen voor de jaarvergadering.

Bestand: 

Remco Rissema (18) geselecteerd voor de Danny Makkelie talentenpool

Remco Rissema begon in de E7 bij DESK met voetballen. In 2011 begon hij met het leiden van de wedstrijden. Dankzij William Saleming, Arnold Paashuis en Sjaak van Ree en een enorme motivatie en doorzettingsvermogen van Remco zelf, is hij geselecteerd voor de talentenpool van scheidsrechter Danny Makkelie. Een unieke kans om als jonge scheidsrechter de top van Nederland en misschien wel internationaal te gaan fluiten. Remco is nog jong en aan zijn mentaliteit zal het niet liggen om zijn doelstelling te behalen.

Bestand: 

Jan van Mersbergen benoemd tot clubman van het jaar 2015

Volgens traditie wordt sinds 1986 op de Jaarlijkse Algemene Vergadering de Clubman van het jaar bij COVS De Langstraat bekend gemaakt. Het bestuur draagt sindsdien elk jaar een lid voor die zich in bijzonder mate verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Ook dit jaar is het bestuur erin geslaagd om een kandidaat te vinden die in aanmerking komt voor de prestigieuze titel. Het is de voorzitter een genoegen om bekend te maken dat Jan van Mersbergen is benoemd tot clubman van het jaar in 2015.

Bestand: 

Dirk Prins gehuldigd als 40 jaar COVS lid

De 67e Jaarlijkse Algemene Vergadering van COVS De Langstraat op dinsdag 20 oktober 2015 stond in het teken van jubilarissen. Mari van Assen, Denie de Bie en Sjaak van Ree werden gehuldigd vanwege hun 25 jarig lidmaatschap, terwijl Dirk Prins een speld kreeg opgespeld vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap. Speciaal voor die gelegenheid was districtsbestuurder van COVS Zuid 1 Piet Janssen naar Waalwijk gekomen.

Bestand: 

KNVB verenigt scheidsrechters in de Sportlink Club

In de week van 3 tot en met 11 oktober 2015 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet, en daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Pagina's

Abonneren op
X
Secure Login

This login is SSL protected