Den Bosch

COVS Den Bosch zamelt geld in voor Serious Request als eerbetoon aan oud voorzitter Jeroen Vos

COVS Den Bosch e.o. heeft de ziekte ALS van dichtbij meegemaakt. Op 23 februari 2011 overleed oud voorzitter Jeroen Vos op 39 jarige leeftijd aan de gevolgen van ALS. Jeroen was een zeer betrokken en sociale voorzitter. Als scheidsrechter heeft hij de top van het amateurvoetbal weten te bereiken.

Week van de Scheidsrechter: Lezing Martin Perez

Tijdstip: 

maandag, oktober 2, 2023 - 20:00

Van 30 september tot en met 8 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!

De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.

Martin Perez: plezier belangrijkste bij het fluiten

Betaald voetbalscheidsrechter Martin Perez (35) uit Helmond was maandag 2 oktober te gast bij COVS Den Bosch om een lezing te geven in het kader van de week van de scheidsrechter. Hij begon zijn indrukwekkende loopbaan vijftien jaar geleden bij zijn club Mierlo Hout, toen er een scheidsrechter nodig was bij de F-pupillen. Het fluitje is daarna snel gaan rollen.

Lezing Richard Martens in de Week van de Scheidsrechter

Van 1 oktober tot 9 oktober vindt dit jaar weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Het moment om  onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!

De ‘Week van de Scheidsrechter’ is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.

Pagina's