Groningen

Locatie

Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken
Laan Corpus den Hoorn 100
9728 JR Groningen

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Elfde digitale nieuwsbrief Groningen en Omstreken

In de bijlage kunt u de elfde digitale nieuwsbrief van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken downloaden. In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

- clubavond 13 april afgelast en actie zomerjassen uitgesteld

- aantrekkelijk aanbod Compèl computers: laptop met korting

- WK-toto van de scheidsrechtersvereniging

- ook op dinsdag weer trainingen

- informele seizoensafsluiting op vrijdag 4 juni.

12e digitale nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

De 12e digitale nieuwsbrief van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is verschenen. In deze nieuwsbrief aandacht voor de seizoensafsluiting op 4 juni, de WK-toto, de laatste trainingen van dit seizoen en de realisatie van een eigen website.

Bij dit bericht kunt u de nieuwsbrief downloaden.

Wilt u de nieuwsbrief in het vervolg zelf in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een verzoek hiertoe naar covsgroningen@gmail.com.  

13e digitale nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

In de 13e digitale nieuwsbrief van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken aandacht voor de seizoensafsluiting op 4 juni, de nieuwbouw van het clubhuis, het overlijden van Henny Minnema, de WK-toto, de jaarafsluiting van de trainingsgroep op 27 mei en een overzicht van de eerstvolgende clubactiviteiten.

14e digitale nieuwsbrief Groningen en Omstreken: promoties, trainingen, WK-toto

De 14e digitale nieuwsbrief van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is verschenen. In deze nieuwsbrief het overzicht van de gepromoveerde leden (van topklasse tot de hoogste jeugdgroepen), nieuws over de trainingsvelden komend seizoen, de nieuwbouw van het GRC-clubhuis en een allerlaatste kans mee te doen aan de WK-toto van onze vereniging.
 
Veel leesplezier!
 

Sportweekend Ameland

Van 8 - 10 januari 2010 organiseert de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken voor de twaalfde achtereenvolgende keer een technisch weekeinde op het waddeneiland Ameland.

Bijna zestig leden en donateurs vertrekken 8 januari rond half acht vanuit Groningen. Zondagavond 19.00 uur wordt de groep weer terug verwacht. Op Ameland wordt er meerdere malen getraind op het strand, verzorgt Klaas Smith een spelregelwedstrijd (met een heuse finale op de zondag) en geeft Harry de Lange van het gelijknamige communicatiebureau een praktijkgerichte communicatietraining.

X
Secure Login

This login is SSL protected