Groningen

Printvriendelijke versieSend by email

Locatie

Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken
Laan Corpus den Hoorn 100
9728 JR Groningen

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Sportweekend Ameland

Printvriendelijke versieSend by email

Tijdstip: 

vr 8 jan 2010 - 10.41 tot zo 10 jan 2010 - 10.41

Van 8 - 10 januari 2010 organiseert de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken voor de twaalfde achtereenvolgende keer een technisch weekeinde op het waddeneiland Ameland.

Bijna zestig leden en donateurs vertrekken 8 januari rond half acht vanuit Groningen. Zondagavond 19.00 uur wordt de groep weer terug verwacht. Op Ameland wordt er meerdere malen getraind op het strand, verzorgt Klaas Smith een spelregelwedstrijd (met een heuse finale op de zondag) en geeft Harry de Lange van het gelijknamige communicatiebureau een praktijkgerichte communicatietraining.

Er is verder de nodige ruimte voor ontspanning (onder andere in de sauna, zwembad en bar van het hotel) en op zondag wordt een culturele fietstocht gehouden. Met dank aan diverse sponsors lopen alle deelnemers er gelijk bij. Zo heeft iedereen onder andere een winterjas (dankzij JAKO, Univé en Valkema teamsport), een trainingspak (Erima, De Lange & Partners) en een sporttas (De Lange & Partners).

De groep verblijft het gehele weekeinde in het luxe hotel Buren aan Zee, pal aan het strand.

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Groninger scheidsrechters voor 12e keer naar Ameland

Printvriendelijke versieSend by email

Van 8 - 10 januari 2010 organiseert de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken voor de twaalfde achtereenvolgende keer een technisch weekeinde op het waddeneiland Ameland. Bijna zestig leden en donateurs vertrekken 8 januari rond half acht vanuit Groningen. Zondagavond 19.00 uur wordt de groep weer terug verwacht.

Op Ameland wordt er meerdere malen getraind op het strand, verzorgt Klaas Smith een spelregelwedstrijd (met een heuse finale op de zondag) en geeft Harry de Lange van het gelijknamige communicatiebureau een praktijkgerichte communicatietraining. Er is verder de nodige ruimte voor ontspanning (onder andere in de sauna, zwembad en bar van het hotel) en op zondag wordt een culturele fietstocht gehouden.

Met dank aan diverse sponsors lopen alle deelnemers er gelijk bij. Zo heeft iedereen onder andere een winterjas (dankzij JAKO, Univé en Valkema teamsport), een trainingspak (Erima, De Lange & Partners) en een sporttas (De Lange & Partners).

De groep verblijft het gehele weekeinde in het luxe hotel Buren aan Zee, pal aan het strand.

 

 

 

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Glimmen krijgt fair play prijs Groninger scheidsrechters uitgereikt

Printvriendelijke versieSend by email

Prijs uitgereikt voor de wedstrijd Glimmen - TEO op 3 april

vv. Glimmen winnaar fair play prijs Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

De voetbalvereniging Glimmen heeft de fair play prijs 2008-2009 van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken gewonnen. De prijs wordt komende zaterdag 3 april kort voor aanvang van de wedstrijd Glimmen 1 – TEO 1 uitgereikt. Met de prijs willen de Groninger scheidsrechters aandacht vragen voor het belang van fair play én sportief gedrag belonen en stimuleren. Naast een oorkonde en eeuwige roem, bestaat de prijs onder andere uit een wedstrijdbal en enkele kleinigheden. Glimmen liet in het klassement over vorig seizoen 77 andere voetbalverenigingen uit stad en ommeland achter zich.

De voetballers van de twaalf in competitieverband uitkomende teams van vv. Glimmen waren in het seizoen 2008-2009 het meest sportief van alle 78 bij de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken aangesloten clubs uit de provincie Groningen. De twaalf teams kwamen tot een ‘strafgemiddelde’ van 5,53.  Daarachter eindigden Warffum, SIOS en De Wilper Boys op de plaatsen 2, 3 en 4. Sportiefste stadsclub bleek GSAVV Forward op 7. Minst sportief waren de voetballers van ZEC. 

Met het uitreiken van de fair play prijs vragen de Groninger scheidsrechters aandacht voor het belang van fair play en willen ze sportief gedrag belonen. Er wordt een klassement opgemaakt aan de hand van een puntensysteem. Daarin wordt gekeken naar de grootte van de club, kaarten en overige strafzaken. De prijs is dus voor de hele vereniging (niet alleen voor het 1e)!

Glimmen is opvolger van Eenrum, dat in het seizoen 2006-2007 het sportiefst bleek. Vorig seizoen werd de prijs niet uitgereikt. Daarvoor mochten onder andere Corenos, OKVC, Poolster en Loppersum zich winnaar van de fair play prijs noemen.

Over de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is op 8 maart 1933 opgericht en is één van de grootste belangenverenigingen voor scheidsrechters in Nederland. De vereniging telt circa 200 leden, 50 donateurs en 78 aangesloten donateurverenigingen. Men komt op voor de belangen van scheidsrechters, organiseert trainingen (2x per week), een jaarlijks technisch weekeinde en diverse andere activiteiten. Bovendien wordt jaarlijks een fair play prijs uitgereikt.

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Elfde digitale nieuwsbrief Groningen en Omstreken

Printvriendelijke versieSend by email

In de bijlage kunt u de elfde digitale nieuwsbrief van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken downloaden. In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

- clubavond 13 april afgelast en actie zomerjassen uitgesteld

- aantrekkelijk aanbod Compèl computers: laptop met korting

- WK-toto van de scheidsrechtersvereniging

- ook op dinsdag weer trainingen

- informele seizoensafsluiting op vrijdag 4 juni.

Wilt u de nieuwsbrief in het vervolg rechtstreeks in uw mailbox ontvangen? Mail dan naar covsgroningen@gmail.com.  

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: 

12e digitale nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

Printvriendelijke versieSend by email

De 12e digitale nieuwsbrief van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is verschenen. In deze nieuwsbrief aandacht voor de seizoensafsluiting op 4 juni, de WK-toto, de laatste trainingen van dit seizoen en de realisatie van een eigen website.

Bij dit bericht kunt u de nieuwsbrief downloaden.

Wilt u de nieuwsbrief in het vervolg zelf in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een verzoek hiertoe naar covsgroningen@gmail.com.  

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: 

X
Secure Login

This login is SSL protected