Rotterdam

Clinic Christiaan Bax bij de RSV tijdens Week van de Scheidsrechter

Tijdstip: 

wo 11 okt 2017 - 19.30

Tijdens de Week van de Scheidsrechter zal betaaldvoetbalscheidsrechter Christiaan Bax een clinic verzorgen bij de RSV. Zowel KNVB-scheidsrechters als verenigingscheidsrechters zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Christiaan zal op deze avond de training verzorgen zoals hij normaal traint, maar wel aangepast op doelgroep. Daarnaast geeft hij een presentatie o.a. over spelregels en randgebeuren, zoals aandachtspunten voor de scheidsrechter in zijn voorbereiding en uitvoering rond de wedstrijd.

Clubhuis RSV
Honingerdijk 110
3062 NX Rotterdam

Boxmeer/Cuijk Nederlands kampioen, Breda sportiefste

afbeelding van admin

Na een zinderende finale, die uiteindelijk beslist moest worden door het nemen van strafschoppen, is Boxmeer/Cuijk de winnaar geworden van het COVS Nederlands kampioenschap veldvoetbal voor scheidsrechters.

Breda ontving de prijs voor de sportiefste ploeg. Met een 9,6 gemiddeld over 5 wedstrijden was dat geheel terecht.

(Later meer)

Hieronder de einduitslag.

Nieuwjaarsreceptie

Tijdstip: 

wo 4 jan 2017 - 21.00

Traditioneel willen we als vereniging graag met onze leden het glas heffen op een goed, gezond en sportief nieuw jaar. Dit jaar dus op 2017...

Tijdens de receptie zal onze voorzitter, Peter Platteschor, terug kijken op 2016 en ook zijn verwachtingen voor 2017 met ons delen. Natuurlijk zal er gezorgd worden voor een lekker hapje en drankje!

We nodigen al onze leden en donateurs van harte uit om met de andere leden het nieuwe jaar in te luiden!

De clubavondcommissie

Pagina's

Abonneren op
X
You must have Javascript enabled to use this form.