Walcheren

Printvriendelijke versieSend by email

Locatie

Scheidsrechtervereniging Walcheren
Nollepad 1
4384 LZ Vlissingen

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Jubilarissen COVS Walcheren

Printvriendelijke versieSend by email

Op 13 december jl. werd in het clubhuis van de RKSV Walcheren door de COVS afdeling Walcheren de jaarlijkse kerstavond gehouden. Tussen het vier gangendiner door werd er bingo gespeeld en werd ook nog stil gestaan bij het zakelijke in de vereniging want door het COVS district Zuid 1 bestuurslid Wim van Broekhoven, werd eerst Jan van der Velde gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap bij deze vereniging. De bijbehorende gouden COVS decoratie werd opgespeld door zijn echtgenote Gees.
De arbitraire loopbaan van Jan bracht hem in de 70-er jaren tot de top van het zaterdag amateurvoetbal in Nederland. Destijds floot Jan, gebruikmakend van het openbaar vervoer, door het hele land zijn wedstrijden. Hij liet zich door de thuisspelende club  altijd ophalen van het dichtstbijzijnde NS station. Na het fluiten is hij rapporteur geworden en nog steeds als zodanig actief voor de KNVB in district Zuid 1. Voor de COVS Walcheren is hij daarnaast nog van onschatbare waarde door het redigeren en grotendeels vervaardigen van het cluborgaan van deze vereniging.
Ook was er zilveren spelden voor vader en zoon Van de Ketterij, Rinus en Harold vanwege het 25-jarig lidmaatschap van de COVS Walcheren Beiden zijn als scheidsrechter nog actief in district Zuid 1. Daarnaast is Harold al jaren de penningmeester van de vereniging. Voor de echtgenotes van alle gedecoreerden waren ook nog bloemen beschikbaar.

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: 

50 jaar actieve scheidsrechter apart toegesproken

Printvriendelijke versieSend by email

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de COVS Walcheren op 6 januari jl. werd het ongedwongen karakter van deze bijeenkomst toch even onderbroken voor het zakelijke. De voorzitter Arjen van de Reijt vroeg tijdens deze bijeenkomst Wim Broekhoven naar voren. Op 4 januari jl. was Wim bij de KNVB 50 jaar onafgebroken actief als scheidsrechter. Voor dit gedenkwaardig feit werd hij toegesproken en kreeg hij als aandenken het bij deze groep voor gasten gebruikelijke aandenken, een mini beeldje van een scheidsrechter, aangeboden. In het April nummer van ‘de Scheidsrechter’ zal uitgebreid teruggekomen worden op de veelzijdige arbitrale carrière en nevenfuncties van Wim.

Doelgroepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: 

X
Secure Login

This login is SSL protected