RSV

Aanstellingen RSV'ers 23-26 februari

Notificatie sturen:  Zo aan het einde van de voorjaarsvakantie neemt de lijst met wedstrijden weer toe.
Er zijn dit weekend dan ook weer veel RSV-leden aangesteld en een aantal is zéker het noemen waard.   Peter den Breejen zal zaterdagmorgen vanuit het Westland naar Rotterdam afreizen voor zijn wedstrijd tussen XerxesDZB o18 en Nieuwerkerk o18, die begint om 11:30u. Colin Prooi fluit het altijd beladen duel tussen de o21-elftallen van Willem II en NAC Breda (15.00u) Ron Wolf heeft deze zaterdag een latertje, hij begint pas om 17:15u aan zijn wedstrijd tussen Olympia en Foreholte.   Maar de meeste aandacht verdient Michael Lindhout(foto) dit weekend, die na  maanden blessureleed zijn rentree maakt op de velden, bij de wedstrijd EMM - RCL, aanvang 15:00u. Michael, heel veel succes en plezier tijdens je rentree!   Wij wensen ook iedereen komend weekend weer veel succes en plezier op de veld en/of langs de (zij)lijnen. Vragen/opmerkingen? Mail naar aanstellingen@rsvnet.nl   Onderwerp: Groepen: LedenFoto: 

Aanstellingen RSV'ers 16-18 februari

Notificatie sturen: Een kort lijstje met aanstellingen komend weekend, slechts 18 RSV-leden die in actie komen. Misschien een mooie kans om eens een keer bij iemand te gaan kijken.   Zo kan je zaterdagochtend bijvoorbeeld bij Wesley Kaijen kijken, die om 10.00u ADO Den Haag o15 - Sparta Rotterdam o15 fluit. In de middag heeft Anne Greveling met Poortugaal - DSO een mooie wedstrijd in de 4e divisie. Je kan ook bij BVCB tussen veld 2 en 3 in gaan staan om 14.30u, want dan fluiten John Kuijt(foto) en Maarten Kremer respectievelijk de o23 tegen Nieuwerkerk o23 en de o19 - Jodan Boys o19.   Wij wensen iedereen een mooi weekend op en langs de velden!   Vragen/opmerkingen? aanstellingen@rsvnet.nl

Onderwerp: Groepen: LedenFoto: 

Aanstellingen RSV'ers 9-13 februari

Notificatie sturen: Met het carnavalsweekend voor de boeg staan er niet veel wedstrijden op het programma, de uitgelezen kans om eens bij een collega RSV-lid te gaan kijken!   Ga bijvoorbeeld naar Smitshoek zaterdag, daar fluiten zowel Jeroen Euser(o14 tegen Baronie) als Vishnu Jasai (o18 tegen HBS) om 10.15u voor het eerst. Ook in de vroege ochtend, om 10.00u fluit Dik Johan Veldhuizen(foto) Feyenoord o13-2 - ADO Den Haag o13. Zaterdagmiddag is er 1 wedstrijd die eruit springt: de Katwijkse derby tussen Katwijk en Quick Boys. Sander de Brito Roque zal de leiding hebben over deze prachtige wedstrijd.   Alle overige wedstrijden zijn op de site te vinden. Veel plezier en succes allemaal!   Vragen/opmerkingen? aanstellingen@rsvnet.nl   Onderwerp: Groepen: LedenFoto: 

Aanstellingen RSV'ers 2-4 februari

Notificatie sturen: Er staat weer een druk weekend voor de boeg voor alle RSV-leden die door het hele land zijn ze te vinden, dit weekend strekt dat zich uit van Apeldoorn tot in het Brabantse Oss. Abdel Afalah mag wat dichter bij huis blijven, die fluit in Schiedam het treffen tussen Excelsior'20 en Meeuwenplaat. Neander Laros moet wel een stuk verder rijden, die fluit de 2e elftallen van Noordwijk en Forum Sport. Maar het mooiste affiche is voor Thomas Groenendijk(foto) die de altijd beladen derby mag fluiten tussen Wippolder en Den Hoorn. De wedstrijd begint om 16.00u dus als je tijd hebt, zeker een aanrader om te bezoeken!   Wil je ergens anders kijken, of gewoon weten waar al die andere RSV'ers in actie komen? De volledige lijst staat zoals altijd op de site. Veel plezier allemaal komend weekend!   Vragen/opmerkingen? Mail naar aanstellingen@rsvnet.nl   Onderwerp: Groepen: LedenFoto: