Hondsrug Zuid-Oost Drenthe

12 diploma's uitgereikt aan BOS cursisten in Emmen.

EMMEN- Woensdagavond 4 December kon Edgar Voortman, voorzitter van de COVS HZO Drenthe, 12 Cursisten feliciteren met het behaalde diploma Basis Opleiding Scheidsrechters (BOS). Van deze cursisten gaan 3 starten als volwaardig KNVB scheidsrechter. De cursus werd gegeven door KNVB docent Fred Jansen in de kantine van voetbalvereniging Drenthina.  Drenthina loopt voorop in het begeleiden van clubscheidsrechters en zijn dit jaar ook beloond met de Arag Fair Play  prijs.

Inspanningsfysioloog Nederlands voetbalteam komt naar Emmen.

Emmen- Op dinsdag 22 april a.s. zal inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper Niels de Vries, een training en lezing verzorgen bij de scheidsrechtervereniging COVS HZO Drenthe. De Vries is opgeleid tot voetbaltrainer/coach 2 en heeft veel ervaring met het fysiek testen en meten van topvoetballers voor en tijdens o.a.  EK’s en WK’s , alsmede binnen Betaald Voetbal Organisaties en (top) amateurclubs. Hij is werkzaam voor de KNVB in Zeist.  Momenteel begeleid hij het Nederlands Vrouwenteam voor de WK 2015 in Canada.

Riekus Hazelaar, koninklijke onderscheiding

Riekus Hazelaar uit Dalen ontvangt Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau 

Op woensdag 16 april rond 21.00 uur reikt burgemeester Bert Bouwmeester van de gemeente Coevorden een Koninklijke Onderscheiding uit (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) aan de heer Riekus Hazelaar, geboren op 30 april 1949 en wonende in Dalen.

Leen Schuurman 50 jaar lid van de COVS, nu van de COVS HZO Drenthe.

Emmen. Zaterdag 24 Mei j.l. heeft de COVS HZO Drenthe 8 jubilarissen van haar vereniging in het zonnetje gezet. Met een http://www.covs.nl/system/files/Openbaar/906/20140524_170713.jpgtoepasse... toespraak werden de leden beloond met het COVS speldje voor het trouwe lidmaatschap van de scheidsrechtersvereniging.

Pagina's