LCS

Groepszichtbaarheid: 

Openbaar

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Spelregelquiz via de COVS-site update

6 october komt de eerste serie vragen voor dit seizoen.

 

In aanvulling op de vorige aankondiging het volgende,

Er komen prijzen beschikbaar voor de top 3.

Er komt een prijs voor de groep met de gemiddelde beste score.

En de eerste 3 individuele spelers die niet via een team geplaatst zijn voor de landelijke finale worden uitgenodig d om als een allstar team mee te doen aan de landelijke finale. Daarin doen ze mee voor de persoonlijke landstitiel..

Alles te weten .....

Een Nederlands gezegde luidt “Alles te weten maakt niet gelukkig” en ik denk dat veel scheidsrechters blij zijn dat dit voor de meeste spelers van toepassing is. Helaas echter soms ook voor scheidsrechters als het om de finesses van de spelregels gaat, gelukkig meestal zonder grote gevolgen.

Resultaten enquête landelijke spelregels

Tot 4  juli jl kon iedereen meedoen aan de enquête die is georganiseerd naar aanleiding van de Landelijke Spelregel-competitie. Hieronder staan de resultaten per vraag. Duidelijk is dat we een goed inzicht hebben gekregen inzake de opzet van en een mogelijk vervolg van de Landelijk Spelregel-competitie. De LCS zal hier zeker mee aan de slag gaan en er op terug komen. 

Johan Cruijff over spelregels en arbitrage

In mijn dit voorjaar verschenen boek getiteld CRUIJFFIAANS - Uitspraken, gedachtegoed en voetbalvisie: een thematisch totaaloverzicht is Deel III geheel gewijd aan ‘Het voetbalreglement’, dat wil zeggen spelregels en arbitrage. In het navolgende geef ik een overzicht van Johan Cruijffs naar mijn mening  meest interessante opvattingen en inzichten.  Ik laat vooral hemzelf aan het woord en voeg daar mijn eventuele commentaar [RS] aan toe.

Pagina's